OKUL İÇİN SES SİSTEMİ

Kodla Büyü

müdüryardımcısı

Site Gezgini
Mesajlar
40
Arkadaşlar okula bir ses sistemi alacam nasıl bir şey tavsiye edersiniz duvara monte edilen hoparlör ve dış mekana ise havalı hoparlör takmak istiyorum bunu törenlerde kullanmak için törenleri düşünerek sesi iyi çıkan sıkıntı çıkarmayacak bir ses sistemi tavsiyeniz nedir ayrıca nasıl bir amfi tavsiyeniz olur.teşekkürler
 
Arkadaşlar okul için ses sistemi orta derece kalitede öneriniz nedir? Elaman müdür beye enka marka ses sistemi çok iyi diye önermiş ve 9200 tl fiyat çıkarmış.
 
merabalar hocam okul için ses sistemlerinde özellikle yazmak istedim biz kullandık çokta memnun kaldık lastvoice okul ses sistemleri hatta iç ve dış ses sitemi hem uyguna aldık hemde kaliteli https://www.yonkamuzikmarket.com/okul-ic-dis-zil-saati-paketi-1 tavsiye ederim
Böyle reklam olmaz. Yapacaksınız doğru düzgün kurumsal adinizla üye olun ve forum üzerinden bize ulaşarak almak isteyenlere ekstra %5 veya %10 indirim var deyin. Hem güven vermiş olursunuz hemde iş yaparsınız.
 
Screenshot_20191120-112030.png
Screenshot_20191120-112025.png
Rrteeq
Rrtla0


Arkadaşlar okul zil sistemimiz bu şekilde. Bunları nasıl birbirine bağlayacağız hic bir bilgim yok
 
Bir müzik öğretmeni olarak bilindik markalar kullanmanızı öneririm. (Yamaha, Roland vb. ürünler hem kaliteli ses almanızı sağlar, hem de uzun süre kullanabilirsiniz.
 
İyi günler arkadaşlar. Okul için ses sistemi almak istiyoruz. Hem konferans salonunda kullanmak hem de küçük törenlerde bahçede kullanmak için. Her törende okulun ses sistemini kurmak zahmetli oluyor. O yüzden valiz tipi ses bombası gibi birşey almak istiyoruz. Okulda böyle bir ürün kullanıp tavsiyede bulunabilecek olan var mı?
 
Geri
Üst