Hocam kullandınız mıfishbooone' Alıntı:brother HL 2130 çipsiz sürekli doldurulabilir.
Hocam yorumlarda 2040 daha iyi olduğunu söylüyorlarfishbooone' Alıntı:brother HL 2130 çipsiz sürekli doldurulabilir.
sturkmen' Alıntı:Hocam yorumlarda 2040 daha iyi olduğunu söylüyorlarfishbooone' Alıntı:brother HL 2130 çipsiz sürekli doldurulabilir.
ve 2130da tonerde çip varmış ve 700 sayfa çıktı alınıyormuş
siz kullandınız mı
Hiç dolum yaptırdınız mı?
Hocam o yazıcı piyasada yok üretimi durmuşbeberuhi82' Alıntı:brother 2040 tavsiye ederim...sorunsuz bir yazıcı
broker_2007' Alıntı:kesinlikle hp1102... Brother yazıcılarda 12.000 çıktıdan sonra drum değişmesi gerekiyor. ve Drum ünitesi yazıcıdan daha pahalı!!! Bunu unutmayın. Hp'de böyle bir sorun yok...
sturkmen' Alıntı:Hocam kullandınız mıfishbooone' Alıntı:brother HL 2130 çipsiz sürekli doldurulabilir.
Toneri heryerde dolduruluyor mu
Teşekkürler
Öncelikler teşekkürler hocamfishbooone' Alıntı:sturkmen' Alıntı:Hocam kullandınız mıfishbooone' Alıntı:brother HL 2130 çipsiz sürekli doldurulabilir.
Teşekkürler
hocam ben brother hl 2130 kullanıyorum. tonerinde çip falan yok. Sadece yazıcıya sayaç koymuslar 700. sayfada toneri bitmiş olarak gösterıo. halbuki toner hala var içinde. sayacı kırdırabilirseniz 2000 sayfaya kadar cıktı alıo. birazda sesli çalişio. ben memnunum. vatanbilgisayarda orıjınal tonerı 32 tl idi. diğerleri 80-100 tl var
sturkmen' Alıntı:Öncelikler teşekkürler hocamfishbooone' Alıntı:sturkmen' Alıntı:Hocam kullandınız mıfishbooone' Alıntı:brother HL 2130 çipsiz sürekli doldurulabilir.
Teşekkürler
hocam ben brother hl 2130 kullanıyorum. tonerinde çip falan yok. Sadece yazıcıya sayaç koymuslar 700. sayfada toneri bitmiş olarak gösterıo. halbuki toner hala var içinde. sayacı kırdırabilirseniz 2000 sayfaya kadar cıktı alıo. birazda sesli çalişio. ben memnunum. vatanbilgisayarda orıjınal tonerı 32 tl idi. diğerleri 80-100 tl var
Ama bu modellerde drum tonerden ayrı yapılmış
drum bitince çok masraflı oluyormuş.