OKUL İÇİM DREAMWEAVER DA YAPTIĞIM SİTE GOOGLE DA ÇIKMIYO!!

Kodla Büyü

spider23

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,901
Arkadaşlar;okul için DReamweaverla bi site yaptım; HTML kodunda title kısmına okulun adını yazdım;MEB de LİNK yayınlayı da yaptım;şu an okul weblerde bakınca görünüyo...acaba ziyaret eden sayısı arttıkça google da bulunma şansı artar mı???veya google ı siteme arama linki olarak eklesem faydası olurmu??önerilerinizi bekliyorum...
http://karsgazianadolulisesi.meb.k12.tr/ sitenin linki de budur..eğer çok tıklamayla google da çıkma şansı artacaksa;tıklarınızı bekliyorum :) saygılar..
 
hocam google ana sayfa da sol üst köşede oturum açtıktan sonra çıkyor ayarlar>>>google hesap ayarları>>>site yöneticisi araçları kısmından
 
kayıttan sonra iş öğrencilerine düşüyor 1-2 hafta google amcaya okulunuzu sorsunlar hemen üste çıkar
 
hgx2' Alıntı:
kayıttan sonra iş öğrencilerine düşüyor 1-2 hafta google amcaya okulunuzu sorsunlar hemen üste çıkar
Evet Bu ençok işe yarayan yöntem. Sadece okuldan girmesinler ama evdende denesinler. Okulların MEB bağlantısı statik ip olduğu için sıra yükseltme çabuk olmayabiliyor.
 
Merhaba, bu siteye yeni üye oldum.İlk mesajımı da buradan yazıyım dedim :) İnşallah ben bildiklerimi yazarım,sizlerde yazarsınız ve güzel bilgiler ediniriz.

Önerim => Alan adınızı ziyaretçi sayısı yüksek sitelere eklerseniz(toplist sitelerine link verme) arama motorunda üst sıralara çıkarsınız.
 
Hocam eklemeyle pek alakası yok sanırım ben önceki okulumun sitesini yaptım hiç bir yere ekleme yapmadım 15 gün sonra çıkmaya başladı. bu senede yeni geldiğim okulun sitesini yaptım googleye ekle falan dediler ekledim vs. bi sürü şey yaptım 1.5 - 2 ay sonra çıktı. bildiğim kadarıyla ekleme yapılmasa bile adres meb.k12.tr li yani resmi olduğundan belli bir süre sonra çıkmaya başlıyor. birde ne kadar çok girilirse sıralamada o kadar üste çıkıyor ildiğim kadarıyla.
 
Geri
Üst