S sel5555 Site Gezgini Mesajlar 89 19 Nisan 2011 #1 Arkadaslar Okul öncesi şenliği yapıcaz okulda elınde okul öncesi afişiyle ilgili psd örneği olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
Arkadaslar Okul öncesi şenliği yapıcaz okulda elınde okul öncesi afişiyle ilgili psd örneği olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
mesut41 Aktif Üye Mesajlar 161 19 Nisan 2011 #2 Evet arkadaşlar,okul öncesiyle alakalı elinde dökümanı olanlar paylaşırsa sevinirim...Bizede ileriki günlerde lazım olabilir...
Evet arkadaşlar,okul öncesiyle alakalı elinde dökümanı olanlar paylaşırsa sevinirim...Bizede ileriki günlerde lazım olabilir...
3 3757 Üye Mesajlar 26 19 Nisan 2011 #3 daha önce forumlarda bir arkadaş kermes afiş psd si paylaşmıştı bende onun psd'sini değiştirdim biraz,belki işinize yarar yolluyorum birinci dosyada kendi yaptığım davetiye örnekleri bulunmakta Ekli dosyalar 23 Nisan.rar 23 Nisan.rar 882.9 KB · Görüntüleme: 1,085 23 nİSAN.rar 23 nİSAN.rar 603.3 KB · Görüntüleme: 1,295
daha önce forumlarda bir arkadaş kermes afiş psd si paylaşmıştı bende onun psd'sini değiştirdim biraz,belki işinize yarar yolluyorum birinci dosyada kendi yaptığım davetiye örnekleri bulunmakta