OKUL ÇIKIŞLARI EK İŞ

Kodla Büyü
kadiryilmazz' Alıntı:
Arkadaşlar okul çıkışlarında ek iş yapmayı düşünüyorum. Ama ne yapabilirim çok fikrim yok.
Açıkçası para kazanmam gerek(biraz borçlarım varda). Neler tavsiye edersiniz?

her-telden-f29/beraber-calisalim-t82103-15.html

teklifim hala tüm arkadaşlar için geçerli hocam,

iş konusunda başlangıçta beklentilerinizi yüksek tutmayın çevre edinin yaptığınız işi sağlam yapın,
sonra işler sizi bulmaya başlayacaktır. bu söylediğim alanımızla ilgili.

inikat' Alıntı:
valla ben de arkadaş gibi düşünüyordum. bir süre web site işleriyle uğraştım ama hem çokça emek verip hem de para kazanamama olduğunu gördüm bu piyasada. adamlar komple web arayüzü host domainle beraber 135TL ye satıyorken bu işten güzel para kazanmak ancak ajans kurmak ve profesyonel olarak çalışmakla mümkün onu gördüm. bir süredir uluslararası bir firmanın distribütörlüğünü aldım ve çalışmaktayım ufaktan bişeyler kazanmaya başladım. üstelik tamamen bana bağlı zamanı olan bir iş. düşünen olursa ayrıntılı olarak anlatabilirim. istanbul da olan ya da yakınlarda varsa iletişime geçip yardımcı olabilirim. özelden mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
valla hocam gecen de yazmıstım foruma
benim akraba istanbulda... normalde bt sektorunde degil ama demek istanbul olunca insan bi baska oluyor...
iş yaptıkaları bir magaza 3-4 bilgisayar almış ve magazada kullanılması gereken bir program kurulması gerekiyormus.
akraba 200-250 metrekarelik bir alandaki 4 bilgisayar arasına cat5 çekmiş. 1 swtch kullanmış ve programı kurmuş. 4.000 TL almış. dediğine göre elemana diğer yerlerden 5-6 bin TL fiyat çekmişler...
ve akraba diyor
proje bazlı iş aldık.
network döşenmesi
program kurulması
programın tanıtılması

Görüş bildiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kurs açma olayını düşündüm yanlız şöyle bir sıkıntı yaşarmıyım diye de içimden geçti.
BTR öğretmeni olduğumuz için kursu akşam saatine koyabilirler (ben sabah 07:00 öğle 12:40 çalışıyorum) ve benim okul eve 45 km yaklaşık 1 saat 10 dk falan. Yani kurs konusunda akşma saati derlerse resmi yazıda zaten öğlen çıkıyorum okuldan, sonra öğlen de çıkamam diye korkmuyor değilim.

BBNET
Geri