storm Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 418 20 Eylül 2011 #1 ınstall toner 613:toner missing hatası var tam olarak bu ne demek, sorun çözülür mü? nasıl? karşılaşanınız varsa , yardım edebilir mi?
ınstall toner 613:toner missing hatası var tam olarak bu ne demek, sorun çözülür mü? nasıl? karşılaşanınız varsa , yardım edebilir mi?
erdcan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 439 20 Eylül 2011 #2 karşılaşmadım ama toner yok diyor hocam.toneri bi çıkar tekrar yerine tak.
storm Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 418 20 Eylül 2011 #3 ilk yaptığım bu oldu ama değişen bişey yok eski okulumda da ayın yazıcı vardı hiçkarşılaşmadım ben de , yeni geldiğim okulda da buldum aşağıdan takayım bakayım dedim , bu sorun çıktı işte, iş çıkmaz mı buyazıcıdan, çöp mü yani!!
ilk yaptığım bu oldu ama değişen bişey yok eski okulumda da ayın yazıcı vardı hiçkarşılaşmadım ben de , yeni geldiğim okulda da buldum aşağıdan takayım bakayım dedim , bu sorun çıktı işte, iş çıkmaz mı buyazıcıdan, çöp mü yani!!
storm Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 418 20 Eylül 2011 #4 çözüm varsa lütfen söyleyin yepyeni yazıcıyı atmak istemiyorum...
M mamoste_02 Aktif Üye Mesajlar 150 20 Şubat 2013 #5 storm' Alıntı: ınstall toner 613:toner missing hatası var tam olarak bu ne demek, sorun çözülür mü? nasıl? karşılaşanınız varsa , yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla ... aynı sorun şu an benim başımda çözümünü bilen bi yiğit aranıyor DD kafayı sıyırmak üzereyim...
storm' Alıntı: ınstall toner 613:toner missing hatası var tam olarak bu ne demek, sorun çözülür mü? nasıl? karşılaşanınız varsa , yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla ... aynı sorun şu an benim başımda çözümünü bilen bi yiğit aranıyor DD kafayı sıyırmak üzereyim...