Ogm materyal - program geliştirme ve dijital içerik komisyon başvuruları

Kodla Büyü

gokhanli

Aktif Üye
Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
IMG-20250118-WA0063.webp

Başvurdum ama dediğiniz gibi detay yok. Arayacaklardır, aradıklarında hoşuma giderse şartlar bakarım duruma. En ufak umudum yok şartlar konusunda ama olsun.

CV ve niyet mektubu gibi bilgiler istiyorlar. Ben de başvuru yaptım ama çalışma şartları, süre, konum, ücret gibi konularda bir bilgi yok. Kabul edilir isek o zaman mı bilgilendirme yapılacak acaba bilmiyorum. Haber bekleyeceğiz herhalde

Görevlendirme olarak çalışan veya normda olanlar genelde bu tarz ilanlara görevlendirilmiyorlar. Genellikle norm fazlası öğretmenler görevlendiriliyor. İdarecilik veya normunuz var ve BTR iseniz görevlendirmeniz zor oluyor.

Ortaögretim genel müdürlüğü genellikle Ankara da görev yapanlardan görevlendiriyor. Örneğin ders kitapları ile ilgili komisyonlar tam zamanlı 8-5 olarak Keçiören deki binasında çalışıyorlar. Bu görevi nasıl yaptırırlar bilemiyorum.

Ben arandım. Sadece sorulan sorulara cevap verdim fakat çalışma detaylarını sormadım. Durumumu anlattım bildiklerimi bilmediklerimi eğer ikinci arama olursa beklentileri ve tam olarak bizden istenenleri soracağım.

Ben arandım. Sadece sorulan sorulara cevap verdim fakat çalışma detaylarını sormadım. Durumumu anlattım bildiklerimi bilmediklerimi eğer ikinci arama olursa beklentileri ve tam olarak bizden istenenleri soracağım.
ankarada mı görev yapıyorsunuz hocam? Bir de norm fazlası mısınız acaba?

aranan varmı aranızda 800 başvuru olduğunu aricaklarını söylediler ama arayan soran yok

bu komisyon için arandım, 2 defa. daha sonra daire başkanı ve komisyondaki diğer öğretmenler ile toplantı yaptık. görevlendirme esası haftada 18 saat ücret ödemesi var. uzaktan çalışma var. komisyondaki arkadaşlar alanında uzman bilgili kendini geliştirmiş arkadaşlar. meslek lisesi nde çalışan biri için ekders kaybı oluyor. şahsen ben bundan ötürü kabul etmedim.

BBNET
Geri