Güncelledim hocam, teşekkürler.Hocam yeni versiyonu çıktı güncelleyin isterseniz.
Hwid kullandığımızda donanım değişikliğinde yeniden mi hwid kullanmalıyz yada bilmediğim başka bir tesiri var mı ?
yada kms38 mi kullanayım ?
Hwid kullandığımızda donanım değişikliğinde yeniden mi hwid kullanmalıyz yada bilmediğim başka bir tesiri var mı ?
yada kms38 mi kullanayım ?
Calismadi
hwid için değil mi hocam ?
Kodu ezberledim artık.... Ve de çalışıyor.Hangi sürümde çalışmadı hocam. Windows 7 mi?
Bu arada Meb internetinde çalışmıyor. Telefon bağlayıp aktivasyon yapıyorum tahtalara. Meb engelliyor maalesef.
Merhaba. Kendi şahsi bilgisayarımın aktivasyonunda da çalışır mı acaba, win 11 yüklü
Mebe takılmıyor değil mi hocam?Kodu ezberledim artık.... Ve de çalışıyor.
irm https://get.activated.win | iex
evetMebe takılmıyor değil mi hocam?
Başka bir nedeni vardır. Hwid yaptım hemde bugünNormalde bunu yapınca Scripti kendi indirmiş oluyor da hwidi seçince meb internetinde aktivasyon takılıyor her denediğimde. Mebe takılan kısmı scriptin ilk çalıştırılması kısmı değil de hwid aktivasyon kısmı bir yerden sonra takılıyor. Çok denedim faklı pclerde. Hep aynı sonucu aldım. KMS yaptıktan sonra da bu scripti kullanmanın amacı kalmıyor. Hwid için kullanıyorum açıkçası.