Ofis ve Windows Kalıcı Aktivatör

Kodla Büyü
Hwid kullandığımızda donanım değişikliğinde yeniden mi hwid kullanmalıyz yada bilmediğim başka bir tesiri var mı ?

yada kms38 mi kullanayım ?

Hwid kullandığımızda donanım değişikliğinde yeniden mi hwid kullanmalıyz yada bilmediğim başka bir tesiri var mı ?

yada kms38 mi kullanayım ?

Çok teknik detayını araştırmadım ama uygulama sonuçlarından yola çıkarak söylüyorum. Evet. Donanım değişikliklerinde gerekli olabiliyor. Tahtaların birkaç tanesinde lisans istedi tekrar. Ama hepsinde olmadı. KMS38e göre daha güveni olduğunu düşünüyorum. Ama teknik detaylarına hakim değilim kullanım deneyimlerime göre konuşuyorum. Ben olsam Hwid kullanırdım.

Normalde bunu yapınca Scripti kendi indirmiş oluyor da hwidi seçince meb internetinde aktivasyon takılıyor her denediğimde. Mebe takılan kısmı scriptin ilk çalıştırılması kısmı değil de hwid aktivasyon kısmı bir yerden sonra takılıyor. Çok denedim faklı pclerde. Hep aynı sonucu aldım. KMS yaptıktan sonra da bu scripti kullanmanın amacı kalmıyor. Hwid için kullanıyorum açıkçası.

Normalde bunu yapınca Scripti kendi indirmiş oluyor da hwidi seçince meb internetinde aktivasyon takılıyor her denediğimde. Mebe takılan kısmı scriptin ilk çalıştırılması kısmı değil de hwid aktivasyon kısmı bir yerden sonra takılıyor. Çok denedim faklı pclerde. Hep aynı sonucu aldım. KMS yaptıktan sonra da bu scripti kullanmanın amacı kalmıyor. Hwid için kullanıyorum açıkçası.
Başka bir nedeni vardır. Hwid yaptım hemde bugün

BBNET
Geri