fnisan Üye Mesajlar 11 2 Aralık 2009 #1 Bilgisayarıma format attım. Office programını yüklerken hata oluşuyor. Şöyle bir mesaj geliyor, lütfen yardımıcı olun. Ekli dosyalar office.JPG 117.9 KB · Görüntüleme: 2,390
Bilgisayarıma format attım. Office programını yüklerken hata oluşuyor. Şöyle bir mesaj geliyor, lütfen yardımıcı olun.
K kzengin67 Aktif Üye Mesajlar 161 2 Aralık 2009 #2 Re: Office programını yükleyemiyorum,lütfen yardım hocam büyük ihtimalle cd çizik olduğu için yüklenmiyordur. cd yi ıslak mendille sil tekrar dene
Re: Office programını yükleyemiyorum,lütfen yardım hocam büyük ihtimalle cd çizik olduğu için yüklenmiyordur. cd yi ıslak mendille sil tekrar dene
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 2 Aralık 2009 #3 Yüklemeye çalıştığınız setup dosyarından birisi eksik. Office başka bir setup indirerek yükleyin.
fnisan Üye Mesajlar 11 2 Aralık 2009 #4 çok Teşekkür ederim, 2 çözüm önerisini deneyecğim yani sorun cd de anladığım kadarı ile Hasari hocam biraz daha açıklayabilir misiniz?
çok Teşekkür ederim, 2 çözüm önerisini deneyecğim yani sorun cd de anladığım kadarı ile Hasari hocam biraz daha açıklayabilir misiniz?
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 2 Aralık 2009 #5 Program dosyalarınız eksik, cd'den kurmaya çalışıyorsanız @kzengin67 hocamın dediği gibi eksik okuyor. Başka bir office cd'si edinin yada internetten başka bir versiyon indirin, sorunsuz kurulum gerçekleşecektir.
Program dosyalarınız eksik, cd'den kurmaya çalışıyorsanız @kzengin67 hocamın dediği gibi eksik okuyor. Başka bir office cd'si edinin yada internetten başka bir versiyon indirin, sorunsuz kurulum gerçekleşecektir.