Arkadaşlar acil 64 bit için win10 için Office 2019 lazım elinde olan var mı
Arkadaşlar acil 64 bit için win10 için Office 2019 lazım elinde olan var mı
Hizmet şartlarını ihlal etmişim açılmıyor hocam
hocam ürün anahtarı istedi
Bu hatayı nasıl çözdünüz hocam.Hizmet şartlarını ihlal etmişim açılmıyor hocam
Burdan kurdum hocam ama bu seferde lisNslayamafım
Tıklandığında bahsettiğiniz hatayı veriyor, onu nasıl geçtiniz.Burdan kurdum hocam ama bu seferde lisNslayamafım
Lisanslama olayı nasıl oluyor, acaba hocamızın verdiği dosyaları C de ofisin bulunduğu klasöre mi atıyoruz, hocamız bilgi verirse iyi olur.Burdan kurdum hocam ama bu seferde lisNslayamafım
adam çok güzel paylaşmış ya işte
hocam ürün anahtarı istedi
iex (irm https://get.activated.win)
Hocam o lisanslar telefonla aktivasyon yaptırıyor. Format falan attığınızda tekrar kullanamıyorsunuz. Windows lisansı olsa key veriyorlar ama ofis için verdikleri anahtar tek sefer kullanımlık bir key. Format atmayacaksanız hiç sorun yok alıp kullanın ama olur da yeniden kurlum icap ederse paranız boşa gider. Verdiğim linkten indirin ve kalıcı aktivasyon linki de var aşağıda.Yada 50tl 100tl PTT AVM gibi yerlerde önerebileceğiniz lisans var mı
zoru seviyorlar hocamadam çok güzel paylaşmış ya işte
Evde yaptım okulda MEB'in hattı uyarı veriyor kırmızı oluyor açılmıyor hocamPowerShell'i yönetici olarak açın ve şu komutu girin:
Kod:iex (irm https://get.activated.win)
Komutu girdikten sonra açılan ekranda önce "2" ardından "1" tuşuna basın ve işlemlerin bitmesini bekleyin.
Evde yaptım okulda MEB'in hattı uyarı veriyor kırmızı oluyor açılmıyor hocam
Hocam geziye gönderdiler şimdi kırmızı yazılarla bu sayfa görüntülenemedi falan yazıyorHatayı atabilir misiniz?
Office aktivasyonunda sıkıntı çıkarmaması lazım. Windows aktivasyonunda sorun oluyor MEB hattı, kendi internetiniz varsa kendi internetinizden yapın.
cd ~/Desktop
C:\Windows\System32\curl.exe -O https://raw.githubusercontent.com/massgravel/Microsoft-Activation-Scripts/master/MAS/All-In-One-Version/MAS_AIO-CRC32_31F7FD1E.cmd
Hocam masaüstü PC nasıl telefonumu bağlayacağım?Hocam meb hattında sorunlu çalışıyor. Telefonunun internetini bağlayıp yapın aktivasyonu.
Ethernet kablosunu çıkarın yada ethernet kartını devredışı bırakın. USB kablo ile telefonu bilgisayara bağlayın, telefonda ayarlar mobil erişim noktası internet bağlantı paylaşımı usb bağlantı yada usb tethering ayarını açınHocam masaüstü PC nasıl telefonumu bağlayacağım?
Rar dosyasından çıkarmak, kur.bat dosyasına tıkladıktan sonra da bir müddet beklemeniz gerekiyor 2-3 gb arası gerekli dosyaları indirecektir. İnternet hızınıza göre değişiklik gösterir. Ardından kurulum tamamlanır.Olmadı Hocam yönetici olarak da çalıştırdım ama hiçbir şey olmuyor zipden çkardımmz zipliyken denedim hiçbirşey olmuyor pcde
10dk bekledim hocam hiçbir tepki.olmadı çalışmadı gibi geldi yarım saat falan mı beklemek lazım kiRar dosyasından çıkarmak, kur.bat dosyasına tıkladıktan sonra da bir müddet beklemeniz gerekiyor 2-3 gb arası gerekli dosyaları indirecektir. İnternet hızınıza göre değişiklik gösterir. Ardından kurulum tamamlanır.