Offf Pofff bu nee yaa:(

Kodla Büyü

botemlk

Aktif Üye
Ya arkadaşlar bu ara sizlerde de bu his oluyo mu
acaip gergin , sinirli ,stresliyim hiiiiç bişey yapmak istemiyorum
bi kaç işim acaip ters gitti ve şuan hiç bi umut yok içimde
ammmaaaaaann diyorum
sürekli yatsam uyusam.BANA NE BANA NE BANANEEEE desem

ne bileyim bi çok negatif elektrik var sanki üzerimde

şu 21 aralık mevzusu da aklıma geliyo, gezegenler filan diyorum onlardan mı oluyo acaba bunca olumsuz şey
bu ara bi de faith kursu var,acaba ordan da çokça radyasyon mu aldım
çünkü bu ara 2dak. telefonda konuşamıyorum acaip kulağımı ağrıtıyo
bi manyetik etki var gibi geliyo

çok mu saçma ama acaip hissediyorum işte kendimi :sleep: :cry:

botemlk hocam inan tam bu bölümü açtım aynı şeyleri yazmak için baktım sen açmışsın bu sene o kadar verimsizim ki bilgisayar laboratuarını istedigm gibi bir türlü yapamadım birşeyler habire bozuluyor Allahım bu ne gerçekten uykum acayip var devamlı yorgunum :( şimdi kafamı koysam uyurum okulda:(

okul işlerini zaten kaç haftadır salladım toparlayamıyorum..
kafada bi sürü yapılacak bekleyen iş olunca o da sıkıntı yapıyo
ama bişey de yapmak hiiç gelmiyo içimden
onun dışında kendimle ilgili şeyler de enteresan şekilde ters gidiyo
sürekli bu :x bu :cry: ve bu :verymad: haldeyim

benim lab aynı zamanda sınıf, bilgisayarlar eski.. düzenli çalışmıyor, hergün birine bişi oluyor, projeksiyon da bugün çalışmadı, iki haftadır ders işlemiyorum en sevmediğim duruma geldim :shock: hafızam çok zayıf, kesinlikle unutmam dediklerim siliniveriyor, uyuz oluyorum. Allaha şükür yine de...mevsimin de etkisi var...

ben bi tılsım, bi ışık ufak bi mucize bekliyorum
bi filmde en güçlü duygu umut diyodu, umut korkudan da güçlüdür diyordu....gerçekten de doğru

kızlar ne yapsak ben de anlamadım gerçekten okula gelince ben de bir acıkma uyku ayyyyy ayyyy hava da yağmurlu

ben böyle zamanlarda akşamları eşimle yemekten sonra sevdiğimiz bi tanıdığımza oturmaya gidiyorum evde akşamları çok yalnız kalmamaya kendimi dinlememeye çalışıyorum
kitap okuyun gezin akşam sırf tatlı yemeye kahve içmöeye gidin bir yerlere eşinizle hoş sohbetler edin
bence bu kesinlikle kendimize vakit ayırmadğımız özellikle ev-okul arası mmekik dokuduğumuz günlerde oluyor
kalabalık içine girmeye hayat farklı şekilde de devam ediyormuş demeye ihtiyacımız oluyor bazen 8)

gelişimci' Alıntı:
ben böyle zamanlarda akşamları eşimle yemekten sonra sevdiğimiz bi tanıdığımza oturmaya gidiyorum evde akşamları çok yalnız kalmamaya kendimi dinlememeye çalışıyorum
kitap okuyun gezin akşam sırf tatlı yemeye kahve içmöeye gidin bir yerlere eşinizle hoş sohbetler edin
bence bu kesinlikle kendimize vakit ayırmadğımız özellikle ev-okul arası mmekik dokuduğumuz günlerde oluyor
kalabalık içine girmeye hayat farklı şekilde de devam ediyormuş demeye ihtiyacımız oluyor bazen 8)
hocam ben bunları yapıyorum ama bu aralar bir isteksizlik :shock: benimkinde kızımın huzursuzlukları ve tüm günü bir lokmayla kapatmaya çalışmısı da var :( gece uykusuz gündüz yorgun sonuç isteksizlik oluyor mecburen

onu ben de yapamadım ama tınlamıyorum napayım olduğu kadar olmadığı kader : )))))
şaka bir yana hocam bizim meslekte performans için sürekli didinmek çalışmak hep bir şeylerle uğraşmak gerekiyor ben bu durumu başlarda çok kafaya takıyordum fakat artık o kadar da umursamıyorum
olacağı kadar yapıp başka güne erteleyip yavaş yavaş yapıyorum
çünkü tembel biriyim :) canım öyle saatlerce iş yapmak istemiyor çabulk da yoruluyorum zaten belim de problem var çok da uzun süre ayakta duramıyorum
boşverin işler zamanla yoluna girer
bence çıkın dışarı havada ne güzel kar var bunun tadını çıkartmak lazımmmm :)

şeffaf' Alıntı:
gelişimci' Alıntı:
hocam ben bunları yapıyorum ama bu aralar bir isteksizlik :shock: benimkinde kızımın huzursuzlukları ve tüm günü bir lokmayla kapatmaya çalışmısı da var :( gece uykusuz gündüz yorgun sonuç isteksizlik oluyor mecburen
çocuk olunca ayrı tabi hocam ben de yok da konuşuyorum işte uzaktan :)
bu sebepten ertelemek istiyordum ve sanırım kesinlikle erteleyeceğim

ahhh bi arabamız olacak ki durur muyum evde ben hiç akşamları
mesela bu karda çıkar yüksek bir yerden karın yağışını doğayı izlerdim bir de geç saatte çıkardım ki şöyle iliklerime kadar bi donayım da hissedeyim bu soğuğu
yaşamak güzeeeeeeeeellllllll :D

çocuk dünyanın en güzel şeyi aynı zamanda en zor şeyi, yaş da müsaitse erteleyebildiğiniz kardır. sonrasında en az iki sene hapis :shock: :?

bana bu ara hayat küstü gibi geliyo, bu ara beni sevmiyo
kaşınmak! da istemiyorum ama böyle düşündükçe de daha da kaşıyo! hayat ..

şeffaf' Alıntı:
çocuk dünyanın en güzel şeyi aynı zamanda en zor şeyi, yaş da müsaitse erteleyebildiğiniz kardır. sonrasında en az iki sene hapis :shock: :?
aman hocam sakın alınmayın ben şaka yaptım
Rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir inş ben hep böyle dua ediyorum
onun gülüşü bakışı yeter hocam yaaa yerim ben onlarııııı

bir de hocam manevi boşluk da insanı çok etkiliyor
ben uzun süre kitap, kuran, cevşen okumadığım zamanlar içim hep sıkılır nefes alamayacak gibi olurum her şey üstüme üstüme gelir sanki, her şey bir tek benim başıma geliyormuş gibi hissederim

gelişimci' Alıntı:
bir de hocam manevi boşluk da insanı çok etkiliyor
ben uzun süre kitap, kuran, cevşen okumadığım zamanlar içim hep sıkılır nefes alamayacak gibi olurum her şey üstüme üstüme gelir sanki, her şey bir tek benim başıma geliyormuş gibi hissederim
:+1: hocam haklı....

gelişimci' Alıntı:
onu ben de yapamadım ama tınlamıyorum napayım olduğu kadar olmadığı kader : )))))
şaka bir yana hocam bizim meslekte performans için sürekli didinmek çalışmak hep bir şeylerle uğraşmak gerekiyor ben bu durumu başlarda çok kafaya takıyordum fakat artık o kadar da umursamıyorum
olacağı kadar yapıp başka güne erteleyip yavaş yavaş yapıyorum
çünkü tembel biriyim :) canım öyle saatlerce iş yapmak istemiyor çabulk da yoruluyorum zaten belim de problem var çok da uzun süre ayakta duramıyorum
boşverin işler zamanla yoluna girer
bence çıkın dışarı havada ne güzel kar var bunun tadını çıkartmak lazımmmm :)

Tembellik bende de fazlasıyla var, hem de sadece okul işlerinde değil ev işlerinde de var, hep yatsam uyusam veya gezsem dolaşsam istiyorum. Evde olduğum vakitlerde bi de özellikle bişeyler yapmam gerekiyosa bi sehpanın tozunu alıyorum sonra geliyorum bi saat dinleniyorum, dolapları filan sileceksem bi doloabın kapağını siliyorum, sonra sıkılyıorum, yoruluyorum bırakıyorum hemen.. nolacak benim bu halim diye üzülüyorum sonra :)

botemlk' Alıntı:
Ya arkadaşlar bu ara sizlerde de bu his oluyo mu
acaip gergin , sinirli ,stresliyim hiiiiç bişey yapmak istemiyorum
bi kaç işim acaip ters gitti ve şuan hiç bi umut yok içimde
ammmaaaaaann diyorum
sürekli yatsam uyusam.BANA NE BANA NE BANANEEEE desem

ne bileyim bi çok negatif elektrik var sanki üzerimde

şu 21 aralık mevzusu da aklıma geliyo, gezegenler filan diyorum onlardan mı oluyo acaba bunca olumsuz şey
bu ara bi de faith kursu var,acaba ordan da çokça radyasyon mu aldım
çünkü bu ara 2dak. telefonda konuşamıyorum acaip kulağımı ağrıtıyo
bi manyetik etki var gibi geliyo

çok mu saçma ama acaip hissediyorum işte kendimi :sleep: :cry:

hocam gezegenden değilde branş yorgunluğu olabilir :mrgreen:

ben uzman doktor olarak teşhisi koydum.. depresyon belirtileri. psikolog - psikiyatri git. 10 gün rapor al. bekarsan küçük bir sırt çantası toparla. git otogara bin otobüse hiç gitmediğin bir yere git. yolda slow müzik, enturmantal, ezgi, ilahi vb. müzik dinle. hergün farklı bir otelde yat. 2. gün yan ile yada ilçeye git.. 4-5 tane il gez.. sahil kesimi şimdi boştur ve ucuzdur. 10 gün sonra gel ve hayatında seni sıkan herşeyi çöpe at salla gitsin.. sonrasında rutin hayat yaşama. sık sık farklı şeyler yap..yoksa depresyon daha kötü ve artmış olarak gelir..

hayat güzel, yaşamak güzel, oğlumla olmak çok çok daha güzel. takmayın kafanıza... insan yalnız kalıpta iç sesini dinlemeye başlayınca depresyona giriyor. boşverrrrrrrrrrrrrrr...

BBNET
Geri