OBA'da okul farklı görünüyor, nasıl düzeltilir?

Kodla Büyü

BlackFrost

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bir öğretmen arkadaşımızın bir sorunu vardı çözüm bulamadım sizlere danışmak istedim. Arkadaşlar OBA'ya girince okul olarak eski okulu görünüyor. Yeni okulu mebbiste, e okulda falan kayıtlı, yetkilerimi güncelle de yaptık. çık gir de yaptık ama OBA'da hala eski okul görünüyor. Nasıl düzeltebiliriz. EBA'da ise hem yeni okulu hem de eski okulu görünüyor. Eski okul da listeden silinmemiş.

Bir öğretmen arkadaşımızın bir sorunu vardı çözüm bulamadım sizlere danışmak istedim. Arkadaşlar OBA'ya girince okul olarak eski okulu görünüyor. Yeni okulu mebbiste, e okulda falan kayıtlı, yetkilerimi güncelle de yaptık. çık gir de yaptık ama OBA'da hala eski okul görünüyor. Nasıl düzeltebiliriz. EBA'da ise hem yeni okulu hem de eski okulu görünüyor. Eski okul da listeden silinmemiş.
Hocam, geçici bir çözüm olarak https://oba.gov.tr/ sayfasını e-devlet girişi ile açmayı denesin. Fakat diğer okulun isminin silinmesi için ne yapılabilir, bilemiyorum. Yukarıda öğretmen arkadaşın yazdığı çözüm olabilir.

Son düzenleme:
ebadan girip şu an mevcut okulunu seçip kaydetsin belki düzelir, birden fazla okula gittiğiniz zaman bazen eskisi kalıyor güncellemek gerekebiliyor

2024 norm fazlası atamasından sonra 2025 şubatta yeni okula başladım. 5-6 ay sonra kendiliğinden düzelmişti.

ilksms
Geri