o2 tasarım stüdyosu nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan spring
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

spring

Seçkin Üye
Seçkin Üye
artkadaşlar o2 tasarım studyosu nedir ?ilk kez duyuyorum bilen arkadaşlar varsa...yardımcı olabilirseniz sevinicem...

spring' Alıntı:
artkadaşlar o2 tasarım studyosu nedir ?ilk kez duyuyorum bilen arkadaşlar varsa...yardımcı olabilirseniz sevinicem...
..
hocam biraz daha açıklama yaparmısınız. tasarım sütodyasundan kastınız fiziki bir mekanmı, bir yazılım mı, bir web sitesimi ???

hocam bugün bizim okulun web tasarımını yapan bir şirket vardı onlardan şifre istedik siteyi ben devralayım diye ama bana verdikleri platformda pasword girip açtığımda o2 studio tasarım editörüne hoş geldiniz gibi bir ekran geldi joomla formatına çok benziyor ama çözemedin nette de kaynak bulamadım siteyi burdan yapmasam olurmu acaba yaa yada direkt mebden şifre almam mümkünmü ne önerirsiniz?

akşamdan beri araştırıyorum ama bulamadım bu tasarım editörünün ne demek olduğunu şirkete ait özel bişey sanırı :((( en iyisi ben bildiğim şekilde halledeyim

spring' Alıntı:
akşamdan beri araştırıyorum ama bulamadım bu tasarım editörünün ne demek olduğunu şirkete ait özel bişey sanırı :((( en iyisi ben bildiğim şekilde halledeyim
..
hocam site adresinizi de paylaşsaydınız keşke kodlamadan az çok belli olurdu
..
BENCE
şirket belirli bir ücret karşılığında size DOMAİN + CMS (içerik yönetim sistemi - o2 editör) satmışlar. şirketler kendi hazırladıkları bu tarz CMS lerin kodlarının istenmeyen kişilerin eline geçmesini engellemek için size FTP şifresi vermezler bunun yerine sistemi yöneteceğiniz panel k.adı ve şifresini verirler. size her şeyi burdan yapacaksınız derler. Bence bu da o tarz bir editör ortamı.
..
SİZİN ALTERNATİFLERİNİZ
1. Mevcut CMS yapısını kullanıp her yıl KULLANIM ÜCRETİ vermeniz. (belki anlaşmada bu ücret olmayabilir)
2. Mevcut CMS yapısını kullanmayacağınızı şirkete belirtip size Hosting Panel şifresini vermelerin isteyebilirsiniz. Bu durumda mevcut sitenizin tüm dosyalarını sileceklerini unutmayın
3. Hosting süresi bitene kadar mevcut yapıyı kullanıp (çünkü bu tarz planlarda hosting özellikleri sizin istediğiniz özellikleri kapsamıyor olabilir) hosting bittikten sonra kendi istediğiniz bir firmadan hostingi yenilemek
..

hımm oldukça acıklayıcı tesekkür ederimm..
site adresim okuladı.k12.tr/tr/yönetim burdan şifre girip bahsettiğiniz içerik yönetim sistemine ulaşabiliyorsunuz...

BBNET
Geri