O SES TÜRKİYE YARIŞMACISINA DESTEK

Kodla Büyü
19siyaHBeyaz03' Alıntı:
Accipiter' Alıntı:
o ses türkiye'yi izlemem. kimseye mesaj falan da atmam. konuyu açan arkadaşın yazdıklarını da saçma buluyorum.

ama

arkadaşın yanlış yaklaşımı üzerine kimse ahmet kayayı da sütten çıkmış ak kaşık göstermeye kalkmasın. zor değil onun hakkına konuşmaktansa açın youtube sitesini. pkk konserini izleyin. kimleri özlemiş iyi dinleyin....
:alkis: :alkis: :alkis:
ama millet :alkis: başbakan öcalanı nerdeyse barış güvercini ilan ettiği için ahmet kayanın vatansever algılanması normal...
şeyh saitlerin heykeli de dikilecek yakında....bu memlekette kimlerin vatan hain ilan edildiğine bakılırsa

Hocam hani "at izi it izine karışmış" diye bir laf var ya, yemin ediyorum içinde bulunduğumuz zamanı özetliyor. Zaman akacak ve tarih yargılamasını yapacak.

En önemlisi Allah yargılamasını yapacak. O zaman işte inşallah herkes özlediği insanlarla, sevdikleriyle aynı yerde olurlar...

saçma sapan bir yarışmaya para vererek katılmam.
bu şekilde oy istenmesi etik değil.
bu tip oylamaların ücretli yapılarak para kazanılması da etik değil.
konunu milliyetçiliğe kadar dayanması saçma.

insanların bu kadar

saçma,

boş,

gereksiz,

yararsız,

faydasız,

lüzumsuz,

işlerle uğraşmalarını anlayamıyorum.

Türk Kızılayı 2868'e bir mesaj 5 TL

Bu ne milliyetçiliktir kardeşim... Karşı tarafın yorumlarını okuyun demişsin. ordaki karşı taraf ibaresiyle olayı KURTULUŞ SAVAŞINA çevirmişsin. oldu olacak klu klax klan kıyafetlerinizi giyip canlı yayında tören eşliğinde adamı kurban edin... yazıklar olsun...

Ben de "bu konuyu acaba kim hortlatacak" diye bekliyordum. Sürekli f5 yapıyordum :)
Sonuçtan ben de çok memnun oldum.

Asıl etnik milliyetçiliği kimin yaptığına halk karar verdi sanırım.

Angara'nın bağları da büklüm büklüm yolları
Ne zaman serhoş oldun da galdıramıyon golları

:lol:

Bence Angaranın bağlarını çok kötü söyledi. Sadece sesinin tokluğu ve mizacı Ahmet Kaya'ya benziyor ve bunun meyvesini topluyor. Biri Ahmet Kaya taklidi yapar biri Cem Karaca taklidi yapar.Sonuç hiçbiri o ses olamaz.Yarışmayı kazansalar bile bir yere gelemezler...Sadece Ayda'nın sesi çok kuvvetli belki onu ilerde görülebiliriz. Geçen sene 1.olan nerede ne yapıyor bilen var mı?

Burada gördüm merak ettim dinledim ve insanımızın nasıl bir müzik anlayışı, nasıl bir müzik kulağı var anlam veremedim :))

Konuyu açan kişi yönetimden uyarı aldı mı acaba?
kendisi seviyesini göstermiş şimdiye kadar özür diledi mi bilmiyorum ama çöplükte olması gereken konu hala yerinde duruyor.

BBNET
Geri