O SES TÜRKİYE YARIŞMACISINA DESTEK

Kodla Büyü

dehencan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar merhaba. Kayınbiraderim Ertunç TUNCER, O SES TÜRKİYE yarışmasında yarı finale yükseldi. Pazartesi günü yapılacak olan yarışmada karşısındaki rakibi Ahmet KAYA şarkıları söyleyen ve etnik milliyetçilik yapan mustafa bozkurttur. Siz meslektaşlarımdan ricam; bir sms ile destek olmanız. Bu Türk gencini yalnız bırakmayınız. Desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkür ederim.

karşısındaki kişinin etnik milliyetçilik yaptığını nereden çıkardınız? benim severek dinlediğim bir kişidir...ki sizin bu mesajınızdan sonra büyük ihtimal oy da atacağım mustafa bozkurt a...(bu tarz yarışmaları genelde izlemem, oy da kesinlikle atmam ancak sırf bu mesajınızdan dolayı o kişiye oyumu atacağım...)( bende türk bir ailede doğmuşum ama o kadar daha fazlası umurumda değil)

ahmet kaya dinlemem bu tür saçma yarışmlaara mesaj atıp parada kazandıracak kadar aptalda değilim ama eğer oy kullanacak olsam düşünmeden kayınbiraderinize değilde rakibine atardım.

Not : açıkcası sizin o kişinin değilde diğer kişinin akrabası olduğunu ve tepki oyu almak istediğinizi düşünüyorum

bence her ikisi için ayrı ayrı mesaj atın. :D Burada yazamadığım ve mustafa BOZKURT için yapılan propagandaları duysanız şaşarsınız. Karşı taraf bunu etnik milliyetçiliğe dönüştürmüş durumda...

dehencan' Alıntı:
arkadaşlar merhaba. Kayınbiraderim Ertunç TUNCER, O SES TÜRKİYE yarışmasında yarı finale yükseldi. Pazartesi günü yapılacak olan yarışmada karşısındaki rakibi Ahmet KAYA şarkıları söyleyen ve etnik milliyetçilik yapan mustafa bozkurttur. Siz meslektaşlarımdan ricam; bir sms ile destek olmanız. Bu Türk gencini yalnız bırakmayınız. Desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Allah akıl fikir versin.nasıl bir zihniyettir bu. :-1:

dehencan' Alıntı:

yazıklar olsun...
sms parasını isteyipte sms atacak olana da yazıklar olsun.
AHMET KAYA şarkılarını söylemek etnik milliyetçilik mi :verymad:
ben size oy oranlarını söyleyeyim
mustafa bozkurt %86 :+1:
siz %14 :-1:

zaten taban %10 olduğundan %4 oy alacaksınız demektir. onuda siz atarsınız artık canım :puhaha:

şu memlekette böyle saçma fikirler için bi laf etmeyim diyorum ama zorla söyletiyosun. senin etnik milliyetçilik parçalarıyla ilişkilendirdiğin Ahmet Kayayı kimlerin dinlediğini öğrende ondan sonra buraya yazı yaz. gözlerini aç bence...

Yarışmayı izlemiyorum.. Belki dediğiniz gibi etnik milliyetçilik yapıyordur.. Tıpki sizin yaptığınız gibi.

Burda destek istemek gayet dogal ama sonucta karsı taraf hakkında bilmeden, emin olmadan yorumda bulunmak mantıklı degil. Haklı olan, iyi olan, gönüllere taht kuran kazansın, ne diyelim! :+1:

Sizinki ne milliyetçiligi çok merak ettim. Herhalde kesin kaybederiz buradan girelim damar olur millet yer diye mı düşündünüz acaba. Rakibi akrabanız olmasa bu mesajı yazar bu konuda çalışır miydiniz? Bu adam digerlerini elerken neredeydiniz? O zaman milliyetçi damarınız kabarmamis miydi? O zaman nasıl bir kampanya yürütünüz?

o tür programları izlemem ama sırf sizin için (inşallah kaçırmazsam) hocam bir mesaj benden :+1:

Milli duyguları sömürmede son nokta burasıdır herhalde. Allah ıslah etsin. O yarışma, yarışmanın jürisi ve yarışmanın yayınlandığı kanal ne kadar milli? Ahmet Kaya'nın şarkılarının dinleyenler ne zamandan beri milli duyguların düşmanı oldu? Bu topraklarda yetişmiş en iyi yorumculardan biridir Ahmet Kaya.

Bu bir ses yarışması ve oylar da sesi güzel olan şahsa verilmeli etnik milliyetçilik falan filan karıştırılmamalı. Şahsen her pazartesi akşamı severek ailece izlediğimiz bir yarışma ve her seferinde ülkemde ne güzel sesli insanlar var dediğimiz bir program ama oy kullanmam asla.
Ve bence de birinci belli zaten son anda şaşırtmazlarsa Ayda hak ediyor birinciliği..

dehencan' Alıntı:
O ses türkiye izlemem, bahsi geçen kimseyi tanımam, herhangi bir yarışmaya hayatımda hiç sms atmadım, Türk oğlu Türküm, konuyu da merak edip okudum, SONUÇ: bu yorumdan sonra mustafa bozkurta sms atmak şart oldu.

ben bu foruma bayılıyorum ya.Aşırılıklara hiçbirzaman prim vermiyorlar... :+1:

o ses türkiye'yi izlemem. kimseye mesaj falan da atmam. konuyu açan arkadaşın yazdıklarını da saçma buluyorum.

ama

arkadaşın yanlış yaklaşımı üzerine kimse ahmet kayayı da sütten çıkmış ak kaşık göstermeye kalkmasın. zor değil onun hakkına konuşmaktansa açın youtube sitesini. pkk konserini izleyin. kimleri özlemiş iyi dinleyin....

Accipiter' Alıntı:
o ses türkiye'yi izlemem. kimseye mesaj falan da atmam. konuyu açan arkadaşın yazdıklarını da saçma buluyorum.

ama

arkadaşın yanlış yaklaşımı üzerine kimse ahmet kayayı da sütten çıkmış ak kaşık göstermeye kalkmasın. zor değil onun hakkına konuşmaktansa açın youtube sitesini. pkk konserini izleyin. kimleri özlemiş iyi dinleyin....
:alkis: :alkis: :alkis:
ama millet :alkis: başbakan öcalanı nerdeyse barış güvercini ilan ettiği için ahmet kayanın vatansever algılanması normal...
şeyh saitlerin heykeli de dikilecek yakında....bu memlekette kimlerin vatan hain ilan edildiğine bakılırsa

BBNET
Geri