bera
Tamamen katılıyorumkarakartall' Alıntı:Bir insana isim verdiğimizi unutmayalım. Anne- babalık görevlerimizden birisi de çocuğumuza iyi bir isim vermektir. İsim, verilen şahsın kişilik ve karakter yapısının oluşumunu etkiler. Bence çocuğunuza ağaç, kuş, taş, doğa vb. isimlerini vermeyin. Peygamber efendilerimizin isimlerinden veya Allah dostlarının isimlerinden verirseniz çok isabetli bir karar vermiş olursunuz. Abdullah, Abdurrahman, Abdülhamit, vb. de olabilir. Allah, yavrunuza sağlıklı, bol rızıklı uzun ömür versin.
aliantep27' Alıntı:Neden Ali, Mehmet, Osman, Ahmet gibi isimler seçmiyorsunuz da
Uras, Çınar, Berkay, Ege, Ata gibi dinimize kültürümüze uzak ismileri seçiyorsunuz
Ben de bunu anlamıyorum...
Allah sabır versin hocam.Çok üzüldüm ...eso09' Alıntı:bende 2 ay önce bebeğimi karnımda kaybettm ve ölü doğum yaptım doğsaydı ahmet emir kooyacaktım inş sizin ki sağlıklı sıhatl dünyaya gelir rabbim güzel ömür nassip etsin
eso09' Alıntı:bende 2 ay önce bebeğimi karnımda kaybettm ve ölü doğum yaptım doğsaydı ahmet emir kooyacaktım inş sizin ki sağlıklı sıhatl dünyaya gelir rabbim güzel ömür nassip etsin
Öneriye bayılmadım dersem yalan olur...Ama sorun baktıkça evlat sevgisinin doğru orantı / ters orantı olup-olmayacağımystreous' Alıntı:Ömer Dinçer koyun.
Hacker' Alıntı:Abdülkadir rahmetlik oğlumun adı.
Abdullah ise 1,5 yasındaki oglumun adı ikisi de favorim.