oğlumuza isim:)

Kodla Büyü

izorya33

Üye
arkadaşlar oğlumuz yakında doğacak..ona güzel bi isim vermek istiyoruz ama karar veremiyoruz ..iki isimde takılı kaldık .ilki ÇINAR..uzun ömürlü sağlıklı olsun diyerekten:) ikincisi URAS,bu da şans,talih,bereket anlamında..ailemize şans getirsin diye..sizin de fikrinizi alalım dedik..sizce hangisi? tabi alternatiflere de açığız:) ama iki isim düşünmüyoruz..

hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..berkay efe güzel bi isim ama efe var ailede çift isim de düşünmüyoruz berkayın anlamına baktım anlamı oldukça güzel ama o da soy ismimizle pek uymuyor gibi..sağolun

bizim ki esad hasan. siz de eski isimlere yönelebilirsiniz bence. mehmet, kemal, mahir... gibi. Hayırlı uğurlu olsun.

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..daha cok yeni isimler düşünmüşsünüz peki bizim sectıklerimiz arasında hangisi dersiniz? galiba bu iki isimle yola cıkınca alışamıyoruz yenisine:/

izorya33' Alıntı:
arkadaşlar oğlumuz yakında doğacak..ona güzel bi isim vermek istiyoruz ama karar veremiyoruz ..iki isimde takılı kaldık .ilki ÇINAR..uzun ömürlü sağlıklı olsun diyerekten:) ikincisi URAS,bu da şans,talih,bereket anlamında..ailemize şans getirsin diye..sizin de fikrinizi alalım dedik..sizce hangisi? tabi alternatiflere de açığız:) ama iki isim düşünmüyoruz..
soyisim neydi hocam, o uyumda önemli...

izorya33' Alıntı:
soyisim neydi hocam, o uyumda önemli...

hocam soyismimiz'' kaya''.. artık netleşsin istiyoruz oğlumuzun bi adı olsun da şimdiden öyle seslenelim:) ama karar veremiyoruz :/

Mehmet Ali KAYA hem kılasık hem akılda kalması kolay :)=

memedali derler
Ersin KAYA da olabılır

Satılmış KAYA en guzelı bu (satılmış (Allah'a adanmış demektı yanlıs hatırlamıyorsam)) :puhaha:

iki isimden bence çınar kulağa daha hoş geliyor.
bizdede aynı sıkıntı var doğuma az kaldı ama isim bulamadık hala,

Hayırlı olsun şimdiden bebeğiniz annesini yormadan üzmeden sağlıklı bi şekilde dünyaya gelsin inşallah.Benim de bi oğlum var 1,5 yaşında.Ddaha hamile bile değilken rüyamda görmüştüm adını bu yüzden cinsiyeti öğrenir öğrenmez zaten belli olmuştu ismi hiç düşünmedik Mustafa Selim oldu :)
Seçtiğiniz iki isim de gyet güzel ama 2 yıldır Çınar ismi çok revaçta ben olsam daha az olacağı için Uras'ı tercih ederdim..

Bir insana isim verdiğimizi unutmayalım. Anne- babalık görevlerimizden birisi de çocuğumuza iyi bir isim vermektir. İsim, verilen şahsın kişilik ve karakter yapısının oluşumunu etkiler. Bence çocuğunuza ağaç, kuş, taş, doğa vb. isimlerini vermeyin. Peygamber efendilerimizin isimlerinden veya Allah dostlarının isimlerinden verirseniz çok isabetli bir karar vermiş olursunuz. Abdullah, Abdurrahman, Abdülhamit, vb. de olabilir. Allah, yavrunuza sağlıklı, bol rızıklı uzun ömür versin.

Bizde sizin gibi Çınar ve Çağan Ata arasında kararsız kaldık. Önerilerinizi bekleriz. Ç ile başlamasını istiyoruz.

ERK ismi güzell
Ata Erk, Muhammed Erk ,
Hocam Bırak annesi koysun en çok o emek verecek şimdi itiraf etmesede mutlaka gönlünde bi isim vardır

BBNET
Geri