Oğlumun alacağı araba

Kodla Büyü
2008 Model olan aracın ilanı pek hoşuma gitmedi - galerici ağızları kullanmış hep - tercih etmem o yüzden.
2007 olan temiz kullanılmıştır diyor ama paspas ve arabanın içi leş gibi - bi de ufak tefek çizikler dolayısıyla boya vardır diyor da - nerelerinde boya var belli değil, aracın fotolarını da çok uzaktan çekmiş - bir şeyleri gizlemek istermiş gibi . yerinde görmekte fayda var o yüzden
38.250 olan 2006 model güzel duruyor ama ona da bakmak lazım tabi..

niyazi hocam siyah araba diğerlerine göre daha iyi duruyo. arabada siyah çok hoş durur ancak siyah arabaya bakmak zordur. sürekli yıkatmak gerekir ve en ufak çizikleride belli eder.
boya sıkıntı değilse 2. ilan siyah sıkıntı değilse siyah

Niyazi hocam öncelikle genci tebrik ederim. Memleketin girişimci yazaılımcılara ihtiyacı var. Ben de 1. arabayı beğendim. Gri olsun beş fazla olsun :)

opel astra hb son kasasını öneririm
biraz para cebime kalsın derse bir önceki kasada olabilir

seat leonlarada bakabilirsiniz

Hocam oğlunuzu tebrik ederim, daha okurken parasını kazanmaya başlamış. 3. ilandaki arabaya içim ısındı. İlk araç kaza mı yapmış acaba, kapıları değişmiş. Bir kere kaza yapınca elektronik aksam sürekli arıza verebiliyor.
Benim favori markam da opel ve wosvagen.

Niyazi Hocam oğlunuzu tebrik ediyorum. bu arada oğlunuz hangi bölümde okuyor.

Sabancı Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (Burslu öğrenci)

Sabah Gazetesinde bir haberi çıkmıştı.

Ekli dosyalar

• işte_genç_hasan_can_saral.jpg
    işte_genç_hasan_can_saral.jpg
    5.4 MB · Görüntüleme: 1,176
Niyazi hocam öncelikle oğlunuzu ve tabi ki sizi tebrik ederim. Bu zamanda girişimci ruhlu araştıran soran genç yetiştirmek zor gerçekten.
Ve asıl sorunuz hocam tüm ilanları inceledim ve 53.000-70.000 km civarında araçların kullanımı otomatik vites var bir de düşünülmesi gereken. Bence 40.000 TL ye yakın bir para harcanacaksa ve anladığım kadarıyla spor-coupe tarz düşünülüyor, gene alman arabası olan vw polo 2011 ya da 2012 düşünmesi daha iyi olur. hem garantili bir araç almış olur hem güvenli bir araç almış olur hem de gerçekten kullandıkça zevk alacağı bir araç almış olur. ayrıca şehir dışı gezisi çok yoksa tdi motor düşünmesini öneririm ülkemizdeki petrol fiyatlarının vergileri malum ortada. tabi benim fikrim bunlar karar sizin :) şimdiden ne alırsa alsın hayırlı olsun.

inikat' Alıntı:
Niyazi hocam öncelikle oğlunuzu ve tabi ki sizi tebrik ederim. Bu zamanda girişimci ruhlu araştıran soran genç yetiştirmek zor gerçekten.
Ve asıl sorunuz hocam tüm ilanları inceledim ve 53.000-70.000 km civarında araçların kullanımı otomatik vites var bir de düşünülmesi gereken. Bence 40.000 TL ye yakın bir para harcanacaksa ve anladığım kadarıyla spor-coupe tarz düşünülüyor, gene alman arabası olan vw polo 2011 ya da 2012 düşünmesi daha iyi olur. hem garantili bir araç almış olur hem güvenli bir araç almış olur hem de gerçekten kullandıkça zevk alacağı bir araç almış olur. ayrıca şehir dışı gezisi çok yoksa tdi motor düşünmesini öneririm ülkemizdeki petrol fiyatlarının vergileri malum ortada. tabi benim fikrim bunlar karar sizin :) şimdiden ne alırsa alsın hayırlı olsun.

Çok teşekkür ederim. Tamamen kendi kazandığı para olduğundan ben harcanacak paraya karışmıyorum :) Benim ve eşimin aileleri zor şartlar içindeydi, biz de zor şartlar içinde ev kurduk ama şimdiki gençler farklı.

VW'yi ben de seviyorum ve hep olumlu şeyler duyuyorum. Sağ olun.

ne alırsa alsın, Allah hayırlısını versin...
kaza-bela vermesin....

genç kardeşimizin de başarıları daim olsun...

hocam bir arkadaş bu arabalardan almıştı...
onun şikayetlerini yazayım size:
* mercedes ufak hacimli motor işini yapamamış.(1500 motor)
* ufak hacimi motordan dolayı araba çok hantal çekmiyor.
* normal bi arabanın en az 2 katı yakıt harcıyor.
* 2011 modeline tüp taktırmıştı utana sıkıla...

saygılar...

hiçbirini beğenmedim ben şahsen tipleri hoşuma gitmedi kedi erişemediği ciğere mundar der diyenler çıkacak fakat benim büyük bir ilin çarşı merkezinde 50 tane dükkanım var hepside kirada öğretmenliğide hobi olarak yapıyorum altımdaki arabada M c180 oğlunuza tavsiye ederim.

hipopotam' Alıntı:
hiçbirini beğenmedim ben şahsen tipleri hoşuma gitmedi kedi erişemediği ciğere mundar der diyenler çıkacak fakat benim büyük bir ilin çarşı merkezinde 50 tane dükkanım var hepside kirada öğretmenliğide hobi olarak yapıyorum altımdaki arabada M c180 oğlunuza tavsiye ederim.

Allah artırsın.
Açıklama yapmadan direk "Benim araban şu marka , tavsiye derim" deseydiniz kulağı tırmalazdı. Tamamen samimi duygularınızla yazdınız belki ama bu haliyle antipatik oldu bence.

alpaygunes' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:

Allah artırsın.
Açıklama yapmadan direk "Benim araban şu marka , tavsiye derim" deseydiniz kulağı tırmalazdı. Tamamen samimi duygularınızla yazdınız belki ama bu haliyle antipatik oldu bence.
ecmain dostum.

Merhaba, marka tavsiye etmek istiyorum eğerki oğlunuz 36-38 bin gibi rakamı gözden çıkardıysa Honda Cıvıc Elegance 2009-2010 en ful olan versiyonu tavsiye ederim. Neden diye soracak olursanız kaportasına birşey diyemem fakat kullanılan motor teknolojisi uzun yıllar kullanıma çok elverişili ve sorunsuz diyebilirim. Babam 2000 modelini kullanıyor 190 binde tık yok, 25 yıllık tamircim ya honda yada dizel arıyorsan toyota corolla diyor. her iki araç için motor arızası yapan çok nadir diyor.
Diğer bir tavsiyem vW Jetta confortline TSI 140 HP'lik çift turbo olanını tavsiye ediyorum. Yakıt konusunda benzine göre cimri deniliyor. Hemde arabada yok yok. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Araba marka olarak çok iyi fakat tip namına çok kötü, ikinci elde çıkartmak istediğinde bence zorlanır. Biraz bayan arabası gibi desem

BBNET
Geri