NZT 48

Kodla Büyü

turgutcoskun

Site Gezgini
arkadaşlar uzun süre bilgisayar kullanmaktan titreme nöbetlerim oluyordu 4 yıl çaresini aradım nerolojiden dahiliyeye kadar bir çok bölüme acaba neden oluyor diyerek kobay oldum vilson tanısı konmuştu ama o da çıkmadı şimdi b12 vitamini kullanarak ve vücutta mineral eksikliği diyerek deneme yanılmayla haşlanmış yumurta ve vitamin takviyesiyle şimdi boynum ve başımdaki tritremelerden kurtuldum.(genel tanı fazla çalışmaktan dı) günde 20 saat pc başındaydım formatördüm yani. şimdi nzt 48 diye beyin aktivitelerini destekleyen bir ilaç var diye okudum sizce bu ürün nasıl ,bir yararı olabilirmi yoksa koca bir yalanmı ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum.

kendini geliştirmeye çalışan pc konusunda herzaman yeni birşeyler öğrenmeye çalışan 2007 den beri formatör olup ta dönem içi en az 3 okula bakan ve kaymakamlık oluruyla ilçede bulunan okullarda isteyerek sorumlu olan her arkadaşım rahatsızlandı ben fazla çalışmaktan pc başında özellikle titriyordum yada biriyle konuşurken diğer arkadaşımın kalınbağırsağında sorun oldu birinin iç organlarında birinde tik oldu vs.yani arkadaşlar bayağı yırtındık en azından bilmediğimiz ne çok şey olduunu öğrendik çalıştıkça ama ben sınıf çıydım bıraktım kurtuldum ama branşı bilgisayar olanlara ALLAH SABIR versin...neyse paylaşımım tamamen doğru yokmu cevap yazabilecek...

nzt 48 bilmem ama ben senin hastalığın tedavisini söyleyim. İyi bir fizik tedavi. Bol bol tatil. Günlük masaj. Gör bak ne titreme kalır ne başka birşey.

o hap gerçekmiymiş yahu? bi filmde geçiyodu. neyse geçmiş olsun hocam. Bence de egzersiz şart herkese

Nzt 48, Limitless filminde geçen, güya atıldığında zekâyı dört basamaklı sayılara çıkaran hayali bir ilaç. Filmin tutulması üzerine bizim uyanıklar sanki gerçekmiş gibi bunu piyasaya sürdüler. Faydasını geçtim, zararı bile olabilir.

BBNET
Geri