saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 14 Nisan 2014 #1 if (TextBox1.Text == null) Label1.Text = "içi boş"; else Label1.Text = "içi dolu"; arkadaşlar web developerda IE tarayıcıda sayfayı çalıştırıyorum.. metin kutusu boş olmasına rağmen "içi dolu" mesajı geliyor... Neden? Çözüm* tşkr....
if (TextBox1.Text == null) Label1.Text = "içi boş"; else Label1.Text = "içi dolu"; arkadaşlar web developerda IE tarayıcıda sayfayı çalıştırıyorum.. metin kutusu boş olmasına rağmen "içi dolu" mesajı geliyor... Neden? Çözüm* tşkr....
kbaltaci Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 273 14 Nisan 2014 #2 TextBox.Text=="" şeklinde deneyebilirsiniz. muhtemelen olur.
beyisoy Aktif Üye Mesajlar 281 14 Nisan 2014 #3 Kod: if (string.IsNullOrEmpty(TextBox1.Text)) Label1.Text = "içi boş"; else Label1.Text = "içi dolu";
Kod: if (string.IsNullOrEmpty(TextBox1.Text)) Label1.Text = "içi boş"; else Label1.Text = "içi dolu";
saidtr Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 659 14 Nisan 2014 #4 usta tebrikler... öğlen ben de aynı kodları bulmuştum.. emeğine sağol...