C compteach Aktif Üye Mesajlar 227 16 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar anlattığım her program sonrasında NSS 11 de test yapıyorum. Şimdiye kadar yaptıklarım: AudaCity Paint.Net Windows Movie Maker konuları ile ilgili testlerimi paylaşıyorum. Ekli dosyalar Movie_Maker_SES_Paint.rar Movie_Maker_SES_Paint.rar 408.3 KB · Görüntüleme: 84
Arkadaşlar anlattığım her program sonrasında NSS 11 de test yapıyorum. Şimdiye kadar yaptıklarım: AudaCity Paint.Net Windows Movie Maker konuları ile ilgili testlerimi paylaşıyorum.
C compteach Aktif Üye Mesajlar 227 16 Nisan 2014 #2 Excel 2007 üç haftalık ders için uyguladığım TEst. Ekli dosyalar Excel.rar Excel.rar 144.2 KB · Görüntüleme: 83
C compteach Aktif Üye Mesajlar 227 16 Nisan 2014 #3 6.sınıflara 3 haftadır SCRATCH anlatıyorum, onun için hazırladığım Test. Ekli dosyalar Scratch.rar Scratch.rar 183.8 KB · Görüntüleme: 86
zodiac Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 3,204 16 Nisan 2014 #4 compteach' Alıntı: 6.sınıflara 3 haftadır SCRATCH anlatıyorum, onun için hazırladığım Test. Genişletmek için tıkla ... eyvallah hocam şuanda bts yok ama seneye olursa kullanırım teşekkürler.
compteach' Alıntı: 6.sınıflara 3 haftadır SCRATCH anlatıyorum, onun için hazırladığım Test. Genişletmek için tıkla ... eyvallah hocam şuanda bts yok ama seneye olursa kullanırım teşekkürler.