E erginbakla Aktif Üye Mesajlar 156 17 Mart 2008 #1 Notepad++ 4.7.5 C, C#, CSS, HTML, JavaScript, PHP, Ruby, SQL, Asp ve diğer programlama dilleri için çok güzel bir düzenleyici... Ekli dosyalar npp.4.7.5.Installer.zip npp.4.7.5.Installer.zip 2 MB · Görüntüleme: 46
Notepad++ 4.7.5 C, C#, CSS, HTML, JavaScript, PHP, Ruby, SQL, Asp ve diğer programlama dilleri için çok güzel bir düzenleyici...
rtyucel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 713 17 Mart 2008 #2 herkese tavsiye ederim mükkemmel bir editör. hele plug-in leri yüklendikten sonra vaz geçemezsiniz. ben 4.8.2 versiyonunu kullanıyorum.
herkese tavsiye ederim mükkemmel bir editör. hele plug-in leri yüklendikten sonra vaz geçemezsiniz. ben 4.8.2 versiyonunu kullanıyorum.
E erginbakla Aktif Üye Mesajlar 156 17 Mart 2008 #3 programın Türkçe olması da avantaj web tasarımı derslerinde html ve asp konularında kullanılabilir. ben 4.8.2 versiyonunu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... evet hocam programı kurar kurmaz güncelleme mesajı geliyo kabul edilince 4.8.2 versionunu kuruyor.
programın Türkçe olması da avantaj web tasarımı derslerinde html ve asp konularında kullanılabilir. ben 4.8.2 versiyonunu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla ... evet hocam programı kurar kurmaz güncelleme mesajı geliyo kabul edilince 4.8.2 versionunu kuruyor.
rtyucel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 713 17 Mart 2008 #4 ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. eski hallerini de bilirim keratanın :mrgreen: