NoteBook Tavsiyeniz

Kodla Büyü
hp sakın alma benden sana tavsiye ASUS F83VF253DV al onu alacağına

Arkadaşlar donanım kadar tasarım da benim için önemli bu yüzden ısrarla hp-pvl almak istiyorum

Notebook ne amaç için kullanılacak? Bunu belirtmiş olsaydınız arkadaşlar ona göre tavsiyede bulunurdu,daha sağlıklı olurdu.

Hocam benim alacağım notebook flash,photoshop,dreamweaver gibi programları sorunsuz çalıştırabilmeli amacı grafik tasarımı yapma.teşekkürler ilginiz için

saimserin' Alıntı:
fiyatı 1200-1300 Tl tercihim arkadaşlarım
Hem grafik tabanlı iş için,hemde 1200-1300 TL arası biraz zor gibi arkadaşım.Sorunsuz kullanabilmek için ya yeni modeller gelmesi ile şimdikilerin fiyatının gerilemesi beklemek ya da forumda vardı yurda kaçak sokulan notebook bulmak durumundasınız bence.

waaay dostum memet nasılsın görüşemiyoruz uzun zamandır selamlar o pc biraz pahalı dostum hayırlısı olsun alacağız bakalım

gencbilisimciler_pankart.jpg

asus n61vg253dv cızırtı sorunu

arkadaşlar meraba. birkaç gün önce asus n61vg253dv notebook aldım. performansı konusunda çok yorum yapamam. çünkü harddiskten geldiini tahmin ettiğim cızırtı yüzünden bilgisayardan soğudum!!! :verymad: açmak bile istemiyorum. bu modeli kullanan var mı? lütfen çok acil fikir verin :( :( belki çalışmasını etkilemeyecek ama gerçekten benim sinirimi bozan bir ses! aldığım yere götürüp değiştirsem mi acaba? (tabi değiştirirlerse)

hocam o sürekli gelmez sen ona bakarsan her laptoptan hardiski ilk çalıştırdığında ve kapattığında okuyucu kafa park ettiği yerden çıkar ilk sektöre konumlanır laptoplarda hatta asus bu konuda çok iyidir diğerlerine göre okuyucu kafayı kendini kiltleyen bir mekanizmayla koruyorlar kasanız kapalıyken diyelimki bi yerden bir yere taşıdınız salladın sarsıldı kafada beraber oynarsa kayarsa sektörlerin hali nice olur bence takmayın önemli bişey deil ben sürekli asus alıp satıyorum ilkindede vardı sonuncusundada var açarken bide kapatırken bu ses geliyor.

hocam öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. sadece açıp kapatırken değil çalışırken de bazen artarak bazen azalarak ama durmadan bu ses geliyor. bnm ilk laptopum. arkadaşlarımda farklı markalar vardı ama hiç böyle bir ses dikkatimi çekmemişti. umarım ileride artmaz. şu hali bile sinirimi bozmaya yetiyor. ank dışındayım ve sırf bu sorun için 3 saat yol gitmek zor geliyor.

Kesinlikle Asus ALMAYIN.....

Bilgisayar her tarafından çatır çatır çatlıyo....kutsal google da küçük bir araştırma yaparak asus mağdurları platformunu bile bulabilirsin....

eğer özellik sormadan diğer marka üzerinden gideceksek ve fiyatta çok önemli değilse Toshiba nın üzerinde yoğunlaş derim ama MADE IN JAPON olanları...

BBNET
Geri