barthez Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,103 17 Eylül 2018 #1 Hayırlı akşamlar. Arkadaşlar laptopumu ıslak mendille sildim. Bilgisayarı açtığımda bazı tuşlar basmıyordu. Sorun ne olabilir? İşin garibi harici klavye taktım onda da numara bölümü basmıyor.
Hayırlı akşamlar. Arkadaşlar laptopumu ıslak mendille sildim. Bilgisayarı açtığımda bazı tuşlar basmıyordu. Sorun ne olabilir? İşin garibi harici klavye taktım onda da numara bölümü basmıyor.
barthez Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,103 21 Eylül 2018 #3 Harun TAKIL' Alıntı: Kurusun iyice bi, kısa devre mi yaptı ki acaba Genişletmek için tıkla ... Olmadı hocam bugün servise vericem.
Harun TAKIL' Alıntı: Kurusun iyice bi, kısa devre mi yaptı ki acaba Genişletmek için tıkla ... Olmadı hocam bugün servise vericem.
ozgur24 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,322 21 Eylül 2018 #4 hocam ıslak mendil degilde nemli bir bezle silseydiniz sonucu merak ediyorum
Ö Öğretmen27 Aktif Üye Mesajlar 224 3 Ekim 2018 #5 Sivi akip elektronik devresine zarar vermis. Yeni kilavyeyle bu sorun cozulur