Notebook alaçağım bu nasıl acaba ?

Kodla Büyü
freedos olduğundan olsa gerek ucuz görünüyor...oyun yada render gibi işleriniz yoksa iyi birşeye benziyor.

valla freedos olması avantajı ile fiyatı çok iyi şuan. fiyat performans oranını değerlendirirsek i5 2450 işlemcili bir dizüstü için güzel bir fiyat alınabilir bir cihaz olmuş

Şuandaki elimdeki notebookum oyunları çok kaldırmıyor diye oynamıyorum ama oyunları kaldırırsa oynayabilirim
Peşin mi sorusuna; peşinde daha ucuza bulabilirsem alırım taksitle aralarında fark olmazsa taksitle alırım
Luckyeser arkadaşım senin bilgisayarın heryerde satılmıyor bulunduğun yere yakın bir yer varmı bu aleti satan

serci notebook oyun için yapılmış olsa bile masaüstünün performansını vermiyor belki extra soğutucu vs olursa bilmiyorum ....
luckyeser verdiğin linkteki marka olarak daha iyi ama ekran kartı lenovanınkine göre kötü.

Serci bu notebook benim bulunduğum şehirdeki bimekste yoktu zaten.istanbuldan istettiler.2 gün içinde elimde olacak insallah.herhangi bi bimeksten alabilirsin.Toshiba kampanyası bence çok iiyi şuan.250 tl hediye çekinede ihtiyacın olan baska bi ürün alabilirsin..onuda harddiske ayırdım ben:)

işlemcisi fena değil bence.çokta oyun oynamıyorum.i5 toshiba 1280e gelio.kampanya iyi diye düşünüyorum ben halen..

BBNET
Geri