okse2818 Aktif Üye Mesajlar 163 25 Mart 2012 #1 mrb arkadaşlar eşim için note book alacağımda office programları kullanılacak internete girecek ne tavsiye edersiniz.
mrb arkadaşlar eşim için note book alacağımda office programları kullanılacak internete girecek ne tavsiye edersiniz.
emrahgunes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 352 25 Mart 2012 #2 Tümleşik ekran kartı olan HP,DELL,ASUS,SAMSUNG,ACER gibi markaları tercih edebilirsiniz... CASPER ürünlerinden uzak durunda ne alırsanız alın... 8)
Tümleşik ekran kartı olan HP,DELL,ASUS,SAMSUNG,ACER gibi markaları tercih edebilirsiniz... CASPER ürünlerinden uzak durunda ne alırsanız alın... 8)
ahmethamdi Aktif Üye Mesajlar 120 25 Mart 2012 #3 bu ihtiyacı en ucuz notbooklar bile görebilir. fiyata göre karar vermek en iyisi
bilgisayarhocam Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 408 25 Mart 2012 #4 hp toshiba önermem. genellikle hp anakart yakmakla, toshiba batarya öldürmekle meşhur benim çevremde. devamlı asus ürnler alırım, size de notebook-netbook asus öneriyorum.
hp toshiba önermem. genellikle hp anakart yakmakla, toshiba batarya öldürmekle meşhur benim çevremde. devamlı asus ürnler alırım, size de notebook-netbook asus öneriyorum.
cuisinier Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,455 26 Mart 2012 #5 Notebook yerine netbook (minibook) tavsiye ederim daha ucuz, Ben kullanıyorum, gayet memnunum..
B berke73 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 264 27 Mart 2012 #6 Asus K53SV-SX795R K53 bilgisayarı öneririm.1400 gibi uygun fiyata alırsın...