Sizi tenzih ediyorum hocamNormu ilde/ilçede olan bilişim öğretmeni ihtiyaç yoksa, btr olarak başvurduğu okulda da ders yoksa 5 gün btr olabilir mi?
Bir de ders programında bu durum nasıl gösterilir?
Benim de zaten görevlendirildiğim okulda bilişim öğretmeni olduğu için ve kendi maaş karşılığı derslerini doldurabildiğinden dolayı dersim yok. Biraz şartlardan dolayı bulunan zorunlu bir çözüm. Ders programında 30 saat btr olarak gösterilecek bu durumda. Ben btr olarak görevlendirilmek için acaba girmem gereken minimum ders saati var mı diye de emin olamamıştım.Sizi tenzih ediyorum hocam
Yıllardır ortaokulda, okulda tek olduğum ve araştırmama rağmen BT rehberliği isteyen olmadığı için 20-22 ders saati ve 32 tahtayla koştura koştura BT Rehberliği yapıyorum. Aynı ilçede 8-10 saat ders ve 12 tahta ile BT Rehberliği yapanlar var. İmreniyorum diyebilirim, daha ne diyeyim.
Yalnız değilsin hocam.Ben bıktım bu branştan tam çöküşteyim gerçekten tükenmişlik sendromu yaşıyorum :S
Hocam senin yerinde olmak isteyen bu ülkede en az 20 milyon insan var. Ayrıca asgari ücrette 17.000 TL. Gerçek bu , bu gerçeği görerek işinin kıymetini bil. Yapman gerekeni yap, haline şükret, fazla zorlama. Elinden geldiğini yap, gerisini düşünmeBen bıktım bu branştan tam çöküşteyim gerçekten tükenmişlik sendromu yaşıyorum :S
Evet hocam yapacak bişey yok elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz ancak mental olarak da yoruluyoruzHocam senin yerinde olmak isteyen bu ülkede en az 20 milyon insan var. Ayrıca asgari ücrette 17.000 TL. Gerçek bu , bu gerçeği görerek işinin kıymetini bil. Yapman gerekeni yap, haline şükret, fazla zorlama. Elinden geldiğini yap, gerisini düşünme
Ben tam olarak bu durumdayım hocam. Kadrom ilçede ve ilçede ders olmadığı için ve üstüne ilçede BTR olarak görevlendirilecek öğretmen sayısı az olduğu için geçen sene 3, bu sene 4 okulda BTR görevini yürütüyorum.Normu ilde/ilçede olan bilişim öğretmeni ihtiyaç yoksa, btr olarak başvurduğu okulda da ders yoksa 5 gün btr olabilir mi?
Bir de ders programında bu durum nasıl gösterilir?