yuca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 913 21 Haziran 2012 #1 arkadaşlar mebbisten yapılan güncelleme sonucu yazdır butonu pasif. yapılan güncellemeyi mem yazılı olarak istiyor nasıl yapılıyor acaba yapan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
arkadaşlar mebbisten yapılan güncelleme sonucu yazdır butonu pasif. yapılan güncellemeyi mem yazılı olarak istiyor nasıl yapılıyor acaba yapan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
yuca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 913 21 Haziran 2012 #3 arkadaşlar mem normun güncellenmesi sonucu oluşan çizelgeyi istiyor bunu nasıl hazırlayacağım
pardus63 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 21 Haziran 2012 #4 Normu hangi çizelgeye göre yaptın hocam geçen yılki çizelgeye göre mi öğrenci sayılarını falan neye göre girdin ilk defa yazıyorum da ben bunları
Normu hangi çizelgeye göre yaptın hocam geçen yılki çizelgeye göre mi öğrenci sayılarını falan neye göre girdin ilk defa yazıyorum da ben bunları
yuca Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 913 21 Haziran 2012 #5 teşeküerler hocam. şablonu varmış başka bir mem de. ordan aldım