Norm fazlalarına proje okulları açıldı mı arkadaşlar
İtiraz etme gibi bir durum yok mu bu saatten sonra acaba?
EvetNorm fazlalarına proje okulları açıldı mı arkadaşlar
Benim olduğum ilde açılmadı hocam ilden ile farklılık olabilir mi merkezi sistemde? hangi ildesiniz?
Burada böteci arkadaşa baktık açılmış ama edebiyat açılmamış. Arkadaşın eşi edebiyatçı. Neye göre belirlediler bilmiyorum.Benim olduğum ilde açılmadı hocam ilden ile farklılık olabilir mi merkezi sistemde? hangi ildesiniz?
HayırSize Aralık ayında şu yazıya göre tebligat yapılmadı mı?
"İhtiyaç ve Norm Kadro Fazlası Öğretmenler" isimli yeni resmi yazı:
![]()
![]()
Hocam anladığım kadarıyla önce okulunuzda 1 norm var olarak gözükmüş, o da sizin normunuzmuş. Daha sonra norm fazlası oldunuz mesajı almışsınız doğru muyum?
Evet hatta norm 1 diye tebliğ imzam var ama idareciler pbs ye bakmamış anlaşılanHocam anladığım kadarıyla önce okulunuzda 1 norm var olarak gözükmüş, o da sizin normunuzmuş. Daha sonra norm fazlası oldunuz mesajı almışsınız doğru muyum?
Çok kötü olmuş hocam. Eğer reseni engelleyecek bir mazeretiniz varsa onu bildirmeniz de mümkün olmaz.Evet hatta norm 1 diye tebliğ imzam var ama idareciler pbs ye bakmamış anlaşılan
Hocam paylaştığınız maddelerde 2 defa resen geçiyora) İlçe içerisinde, öğretmenlerin tercihi dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne
göre,
b) İlçe içerisinde, tercih ettikleri eğitim kurumlarına ataması gerçekleşmeyenler ile ilçesinde
yer değiştirme başvurusunda bulunmayan öğretmenlerin hizmet puanı düşük olandan
başlayarak bilgisayar kurasıyla resen,
c) İlçe grubu içerisinde, öğretmenlerin tercihleri dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne
göre,
ç) İlçe grubu içerisinde, tercih ettikleri eğitim kurumlarına ataması gerçekleşmeyenler ile
ilçe grubunda yer değiştirme başvurusunda bulunmayan öğretmenlerin hizmet puanı
düşük olandan başlayarak bilgisayar kurasıyla resen,
d) İl genelinde, öğretmenlerin tercihi dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre
gerçekleştirilecektir.
Bu maddelere göre il geneli resen atama yapılmayacaktır diyebilir miyiz
Var ama şu anda yapılabilecek bir şey yok dedilerBunu kullanabilirsiniz. Hukuki boyutu için sendikanız varsa yardım isteyin bence.
Var ama şu anda yapılabilecek bir şey yok dediler
Tercihinizi yapıp sonrasında dava açabiliriz dediler
Öncelik kendi ilçenizde resen atanmak.kendi ilçemizde tercih yapmadan direkt ilçe grubundaki başka bir ilçeden tercih yapabiliyor muyuz?