NORm FAZLASI ile ilgili istanbul mem cevap VAR!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mfk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam çok güzel yazmışsınız.tebrikler
ama lisede çalışan bizlerde aynı durumdayız.norm fazlası görünüyoruz.Bt sınıfı olduğu ve tek bilgisayar öğretmeni olduğum halde.kısacası herşey müdürlerin tekelinde.müdüre yakınsan norm durumunda istediği gibi değişiklik yapabiliyor.müdüre yakın değilsen kesin norm fazlasısın.bu adaletsiz uygulamanın acilen düzeltilmesi gerekmektedir.Bizler için en güzel çözüm:kadrolaşmak.rehber öğretmenler gibi kadromuzun verilmesi.ders satimiz ne olura olsun norm kadro içerisinde yer almamamız.rehber öğretmenlerin durumu böyle.bizim okulda rehberöğretmenler 9:00 geliyor 13:00 de gidiyor.ben 07:30 17:30 çalışıyor.aynı ücreti alıyor ve norm fazlası durumuma uğraşıp yıpranıyorum.üstelik müdür nom fazlası olduğumu bile bana bildirmiyor.tesadüf eseri forumlardan yazılardan etkilenip araştırınca kendim öğrenyorum.bu nasıl sistem nasıl adalet.nasıl bir uygulama

erolemir' Alıntı:
musluyum49' Alıntı:
sonunda istanbul da cevap verdi..

pazartesş norm ile alakalı ilde toplantı var..inş. bizim hayrımıza bir şey çıkar :D
Belki de İstanbuldaki resen atamalar iptal olur hocam...
Son durum ;resen atamalarla ilgili bakanlıktan görüş istenilmiş...gelen cevaba göre işlem yapılacakmış arkadaşlar...

umitbulut58' Alıntı:
yazılan yazı:Sayın Yetkili ilköğretimdeki bilişim teknolojileri dersi ile ilgili kararsız uygulamalar beni rahatsız etmekte..önce ders 1 saate düştü sonra seçmeli oldu..şimdi ilköğretimde 1-5 lerde ders kalktı birde yetmiyormuş gibi derse sınıf öğretenleri girebiliyor bilişim teknolojileri öğretmenleri giremiyor…şimdide tv lerde her okulda bilgisayar projeksiyon ve akıllı tahta olacak diyorsunuz. Ama bunları öğretmenlere kimler gösterecek bunu demiyorsunuz.. her okulda bir bilgisayar öğretmeni olmalı.ama şu an okulda 1 tane olan bilgisayar öğretmenlerini norm fazlası diye tayinini zorla çıkartılıyor…sizden bu konuda net bir tavır almanızı istiyorum…

cevap:

03/02/2011 tarihli e-postanız incelenmiş olup, norm kadro fazlası durumunda olan öğretmenlerin atama işlemleri ilgili mevzuatı doğrultusunda gerçekleştirilmiş olup, öğretmenlerin mağdur olmaması için görevden ayrılma-göreve başlam işlemleri eğitim-öğretim yılı sonu itibariyle gerçekleştirilecektir.

Ayrıca 25 Şubat 2011 tarihi itibariyle norm kadro fazlası öğretmenlerinin atama işlemleri ikinci bir emre kadar Bakanlığımızca durdurulmuştur.

Bilgilerinizi rica ederim.

Erol DEMİR
Müdür a.
Şube Müdürü

ikinci emir gelince ne olacak??? Doğru düzgün kalıcı bir çözüm sunmuyorlar hep kaçamak cevaplar...

BBNET
Geri