Norm Fazlasıymışım...

Kodla Büyü

theArcher

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Çpl de görev yapmaktayım.Bu yıl bilgisayar bölümü açılmayacağı için sadece 11.sınıflarım var.Müdür yardımcısı aradı norm fazlasısın dedi.Bende tayin istemeyeceğimi söyledim.Sonuçta okulumdan memnunum.Re'sen atama olayı olur mu sizce? Bir de benim bildiğim 20-40 saat aralığına 1 norm verilir.Neden beni norm fazlası gösterdi acaba?Norm fazlalığından kurtulmak için Alan şefliği için bir dilekçe yazsam bir şeyler değişir mi sizce?Şimdiden teşekkürler.

geçmiş olsun hocam ben de aynı durumdayım bekliyorum hayırlısı olsun diyeceğim ama bu işin hayrı kalmadı...başımızda iş bilmez dirayetsiz yöneticiler olduğu müddetçe biz böyle sürünürüz

Tşkler hocam.Bakalım gönderene kadar bekleriz.Bu yıl bari göndermesinlerde seneye bilgisayar bölümü açılır 10.ve 12 .sınıflar oldumu normdan yırtarım.

hayırlı olsun kulübe hoşgeldiniz :D yakında resen atarlar sizi, boşta kalmazsınız fazla.

benim anlamadığım 8 saat bilgisayar dersi olan imam hatip lisesinde 1 norm var kendi okulumda 24 saat dersim olmasına rağmen norm fazlasıyım.

bildiğim kadarıyla norm fazlalığı okula veya ders saatine bağlı değil eğitim bölgesi normuna bağlı...
eğitim bölgesinin ders saati toplanır norm hesaplanır ve eğitim bölgesindeki okulların ders saatleri yuksekten dusuge sıralanır ve yuksekten dusuge doğru 1 er norm verilmeye başlanır.

okul biter norm kalırsa fazlalıklar için aynı dağıtım işlemi tekrarlanır.

yok eğer norm biter okul kalırsa kalan okullardaki öğretmenler ister tek olsunlar ister 30 saat olsun farketmiyor norm fazlası oluyorlar...

imam hatip olayı oyle...

BBNET
Geri