Norm Fazlasıyım Diger ogretmen idarecilige basvurmus o gidince norma ben mi geciyorum ?

Kodla Büyü

aysehos

Aktif Üye
Arkadaşlar bilen arkadaşlar cevaplayabilirse çok mutlu olurum Okulumuzda 2 tane norm vardı Bu sene norm bire düştü Norm fazlası oldum Diger zümrem ilçe dışına idareci olarak gidecek yüksek ihtimal Ben ağustosta norm fazlası atamasında okulu tekrar tercih etmem mi gerekiyor Yoksa tercih yapmadan kadrom bulunduğum okulda mi kalacak Ve bir sorum daha vardı Mazeret tayinlerinde okulun boş gözüküp başkasının atama ihtimali bulunuyor mu bu durumda ? Aydinlatabilirseniz çok sevinirim

takvimde idarecilik ataması, norm atamasından önce ise, idareciler atandıktan sonra, norm fazlası ataması boşalan normlara göre yapılır, zümreniz atanırda ilişiliğini normdan önce keserse sizin bir şey yapmanıza gerek kalmaz norm size kalır. yine kontenjan mebten kontrol edin.

Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim Bir yıldır dogum izninde oldugum icin sürece tam hakim değilim Bugün hem mudur, hem de mudur yardımcım atama işleri öyle olmuyor Zumreniz gidince okulda açık oluşacağı için okul il dışı mazaret tayinlerinde okul açılabilir deyince sizlere de sormak istedim Bu arada kadrom hala okulda ilçede değilim

Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim Bir yıldır dogum izninde oldugum icin sürece tam hakim değilim Bugün hem mudur, hem de mudur yardımcım atama işleri öyle olmuyor Zumreniz gidince okulda açık oluşacağı için okul il dışı mazaret tayinlerinde okul açılabilir deyince sizlere de sormak istedim Bu arada kadrom hala okulda ilçede değilim
Zümreniz gidince neden açık oluşsun. Bilmedikleri halde akıllarına gelen en kötü senaryoyu (Belki de istedikleri senaryoyu) size söylemişler.

2'den 1 çıkınca 1 kalır. Norm = 1, var olan = 1 olduğunda neden boşluk gözüksün de başkası gelsin.

1 norm olan yerde iki kişi varsa ikiside gitmeli ki 3. gelsin. Müdür ve müdür yardımcısı çok biliyor aferim onlara belki tercih edersiniz de gidersiniz diye size yanlış bilgi vermişler işin doğrusunu bilmemelerine imkan yok. Bilmiyorlarsa yanlış koltuk da oturuyorlar.

Cevaplayan tüm hocalarıma teşekkür ederim. Yaptıkları aciklamanin benim de aklıma yattığıni pek söyleyemem Sadece bu dönem proje okuluna atanan arkadaşların henüz ilişiğini kesmeden (27 Haziran) nisanda yerine norm fazlası atamaları yapılınca tereddüt ettim ve sizlere sormak istedim Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

BBNET
Geri