resen atama yaparlarmı?
marmarabote' Alıntı:bende yozgattayım norm fazlasıyım. 2 gün önce dilekçe verdim okulumda kalmak istiyorum diye2 yıl kalma hakkım varmış..
kemalkarademir' Alıntı:RESEN ATANAN ARKADAŞ VARMI?
hocam zaten resen atama = zorla atama anlamına gelmiyor mu?her_dem' Alıntı:zorla atama matama olmaz hocam. ancak sen atama istemezsen seni resen atayabilirler. bu resen atama olmaması için sende mecbur kalıp istiyorsun. nereye gideceğini bilmeden beklemektense sen tercih yapıyorsun. ancak hali hazırda çoğu arkadaşımız norm fazlası olduğu için uzun bir süre sana dokunmayabilirler de
İhtiyaç fazlası öğretmenlerin yer değiştirmeleri
(5) Bu madde kapsamında il içinde yapılan atamalarla fazlalığın giderilememesi durumunda valiliklerce fazlalığın giderilmesine yönelik il içinde yapılacak yer değiştirmeler, zamana bağlı olmaksızın ancak öğretim yılının başladığı tarihten itibaren en geç mart ayı sonuna kadar tamamlanması gerekmektedir. Bu şekilde yapılacak yer değiştirmeler, duyurusu yapılan eğitim kurumlarına öğretmenlerin tercihleri de dikkate alınarak hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılır. Fazla konumdaki öğretmenlerden herhangi bir kuruma atanmak üzere başvuruda bulunmayanların görev yerleri, il içinde valiliklerce isteklerine bakılmaksızın belirlenir.
kemalkarademir' Alıntı:RESEN ATANAN ARKADAŞ VARMI?
hocam benim de aynı problemim var,il milli eğitime mail attım ve haziranda il içi tayin görünecekmiş bana ve yer değiştirebilecekmişim.ama sayfada yazılanlara göre haziranı bekleme zorunluluğu yok gibi,birz insiyatife kalmış gibi.siz dilekçe verecek misiniz??boteb2012' Alıntı:kadrosu boş olan bir okul bulsam aynı ilçede, orya geçmek istiyorum diye dilekçe versem kabul ederler mi?
kırmızı' Alıntı:hocam benim de aynı problemim var,il milli eğitime mail attım ve haziranda il içi tayin görünecekmiş bana ve yer değiştirebilecekmişim.ama sayfada yazılanlara göre haziranı bekleme zorunluluğu yok gibi,birz insiyatife kalmış gibi.siz dilekçe verecek misiniz??boteb2012' Alıntı:kadrosu boş olan bir okul bulsam aynı ilçede, orya geçmek istiyorum diye dilekçe versem kabul ederler mi?