Norm fazlası bt öğretmeni ders sorunu

Kodla Büyü

seloman2023

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bulunduğum ortaokulda norm fazlası oldum alan değişikliğinden dolayı. Okula bir başka bilişimci arkadaşımız geldi böte. İlçede gideceğim okul yok resen de gönderilmedim. Şu an ders programı yapılırken tüm dersler böteci arkadaşa mı verilir acaba? Yoksa bölüştürülür mü? Benim durumunda olan var mı acaba?

Muhtemelen sizi ilçede millî eğitimde görevlendirirler yada bir dönem okul idari işlerine yardım edersiniz. Ocakta norm fazlası tercih dönemine kadar idare ederler.

Ben de ayni durumdayim hocam tüm(26 saat) dersleri gelen böte ci arkadasa verdigini soyledi mdr btr alirsan 6 ders sana verebilirim dedi btr gorevi almak taraftari degilim ama almazsam nasil bir yol izleyecekler bilemiyorum ayrica gonderebilecekleri bir okul yok ve ocak atamasini beklesek te 30 dan fazla bolge de norm fazlasi bekleyen arkadas var ayrica yil sonunda ozur grubundan ilce emrine verilecek arkadaşlar da illa ki olacaktir

Arkadaşlar bulunduğum ortaokulda norm fazlası oldum alan değişikliğinden dolayı. Okula bir başka bilişimci arkadaşımız geldi böte. İlçede gideceğim okul yok resen de gönderilmedim. Şu an ders programı yapılırken tüm dersler böteci arkadaşa mı verilir acaba? Yoksa bölüştürülür mü? Benim durumunda olan var mı acaba?
Siz artık o okulun öğretmeni değilsiniz keza verebileceğiniz ders yok. Nasıl ki bote mezunları meslek lisesinde ogretmen olamiyorsa maalesef siz de ortaokulda kalamazsiniz. Muhtemele kadronuz ilçeye çekilecek ve bir meslek lisesine gorevlendirileceksinuz

ilçede bir okula btr ol hocam, diğer türlü ders tamamlama verirler

Ben de hocamla aynı durumdayım Btr olursak 5 günün tamamında okulda olmamız mı gerekecek? Benim il genelinde de hiç boşluk yok nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum

Son düzenleme:
Hocam bu kesin mi? Çok farklı yorumlar var. Şu an muallak bir durum var ders programı yapılmadı
Hocam müdürünüze yukarıdaki 9.nolu yazıyı verin. Hatta mesaj olarak atın.
Kararsız kalırsa şube müdüründen destek alsınlar . .
Sorun çıkarsa sıkıntı çekmeyin..

Bugün size ders veremiyoruz, İlçe emrinde olmadığınız için de boşta bekleme şansınız yok, maaş karşılığını doldurmak için 3 gün okula gelmeniz gerekiyor dedi idarecim. İlçeden bilgi almışlar, “ okul işleri( ucu açık) gelmeyen öğretmenin yerine derse girmek gibi şeyler olacakmış o 3 günde. Küçük çocuğum var Btr olmak zaten istemiyorum. Sizce bu görevin hukuki boyutu nedir, getirisi götürüsü ne olur gerçekten sıkışıp kaldım artık, ne yapmalıyım bir tavsiyeniz var mı? Öğretmenim ama öğretmenlik yaptırmıyor bu sistem!

Bugün size ders veremiyoruz, İlçe emrinde olmadığınız için de boşta bekleme şansınız yok, maaş karşılığını doldurmak için 3 gün okula gelmeniz gerekiyor dedi idarecim. İlçeden bilgi almışlar, “ okul işleri( ucu açık) gelmeyen öğretmenin yerine derse girmek gibi şeyler olacakmış o 3 günde. Küçük çocuğum var Btr olmak zaten istemiyorum. Sizce bu görevin hukuki boyutu nedir, getirisi götürüsü ne olur gerçekten sıkışıp kaldım artık, ne yapmalıyım bir tavsiyeniz var mı? Öğretmenim ama öğretmenlik yaptırmıyor bu sistem!
Resmi yazı isteyin hocam saçma sapan bir yere gitti bu branş

Resmi yazı ile isteyin.. 15 saat okula gelip gidin. Ne yatın ne de abartın ..

ilksms
Geri