Norm Fazlalığı

Kodla Büyü
bu normları yorumlar mısınız aynı bölge o 16 tılardan bir benim ne durumda norm fazlaı olurum okulardaki değişimlerden benim durumumu etkileyecek senaryo nedir

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    4.9 KB · Görüntüleme: 44
Ekimde belli oldu normlar. O normlar bölgeden gelse bile şu anda okula ait. Bölge normu dağıtılırken komisyon eşitlik durumunda öğrenc
Bölge normunu kim nasıl belirliyor?

bizim ilçemizde 3 ortaokul 1 imam hatip orataokulu var.
Ortaokullar 4 er saat 12 imam hatip 2 saat toplam 14 saat var.
İlçede norm yok :(

ile sordum bölgede norm yok diyorlar.

bu normları yorumlar mısınız aynı bölge o 16 tılardan bir benim ne durumda norm fazlaı olurum okulardaki değişimlerden benim durumumu etkileyecek senaryo nedir
Doğru hesaplanmış. Sorun yok. Yeni norm güncellemesi (MEB sürpriz yapmaz ise) 2026 Ekimde olacak. O zaman tekrar tüm okul ders saati sayıları ve norm hesaplanacak.

Neredeyse bütün branşlarda yaprak kımıldamaz oldu. İl ve ilçe emrine atamanın bir gün patlayacağı belliydi.
hocam il ilçe emrindekilerde sorun yok kadrosu okullarda olup 3-5 saat derse girdiği halde okulda boş durup dedikodu yapanlar göze batıyor
il ilçe emrindekileri istesede istemesede full time görevlendiriyorlaar hemde kadrosu okulda olupta norm fazlası olup buralara ders karşılığı bile gitmeyenlerin yerine, işin içinde görev almış birisi olarak diyorum bunu. (dayısı olan kişiler hariç, zaten onlara kimse dokunamaz alışıldık birşey).
sorunun kaynağı okullarda 1-3-5 saat derse haftalık girip ortalıkta fazla dolanıp dedikodu yapıp göze batanlardan kaynaklanıyor şikayet konusu ediyorlar kendilerini gidip dışarıda özel ders vs veremedikleri için okuldakilerin huzurunu kaçırıp gitmelerini sağlamaya çalışıyorlar kadrolarını kapmak için.. olanda bu aslında.

Bu haber dursun burada. Lazım olur ileride.

"Aile birliği, hizmet puanı ve mesafe gözetilmeden yapılan resen atamaya karşı üyemiz adına açtığımız davada yürütmenin durdurulması kararı verilmiştir"

ilksms
Geri