Bilmiyorum ki hocamhocam bağımsız okul olmak için kriter ney acaba ?

hocam bağımsız okul olmak için kriter ney acaba ?
Değildir.
"Yatılı bölge ortaokulları, proje okulları ve özel eğitim kurumları hariç" diye yazıyor yönetmelikte:
Mevzuat Bilgi Sistemi
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanırwww.mevzuat.gov.tr
Bunu yapan, buna sebep olan da zaten öğretmenler. O yüzden cezasını da çekmeli değil mi? Bu konu açıldığında sizin bunu yazacağınızdan o kadar emindim ki. Haksız çıkmadım.Bakanlık sonunda olaya el koydu ve resen il dışı gerçekleşecektir. Özellikle batıda bazı illerde öğretmenlerin yüzde 60 i norm fazlası ve il içinde hareket etme ihtimalleri sıfır. Bakanlık bu sebeple bu işi illerin elinden aldı ve kendisi diyecek ki ister siz seçin gidin isterseniz ben sizi resen arayacağım. Bazı arkadaşlar bu imkansız vs demiş de burasının Türkiye Cumhuriyeti olduğunu unutmuş. Herşey bir yönetmelik değişikliğine bakar. Olmasi gereken de budur diye düşünüyorum. Bazı öğretmenler 30 saat derse girerken bazı öğrenenler haftada 3 saat derse giriyor. Nasıl oluyor diye kimse sormasin yaşıyoruz görüyoruz.... Aşırı derecede norm fazlalığı olduğu için de ders tamamlama vs yapılması imkansız hale gelmiş durumda. Herkese hayırlı olsun
Bakanlık sonunda olaya el koydu ve resen il dışı gerçekleşecektir. Özellikle batıda bazı illerde öğretmenlerin yüzde 60 i norm fazlası ve il içinde hareket etme ihtimalleri sıfır. Bakanlık bu sebeple bu işi illerin elinden aldı ve kendisi diyecek ki ister siz seçin gidin isterseniz ben sizi resen arayacağım. Bazı arkadaşlar bu imkansız vs demiş de burasının Türkiye Cumhuriyeti olduğunu unutmuş. Herşey bir yönetmelik değişikliğine bakar. Olmasi gereken de budur diye düşünüyorum. Bazı öğretmenler 30 saat derse girerken bazı öğrenenler haftada 3 saat derse giriyor. Nasıl oluyor diye kimse sormasin yaşıyoruz görüyoruz.... Aşırı derecede norm fazlalığı olduğu için de ders tamamlama vs yapılması imkansız hale gelmiş durumda. Herkese hayırlı olsun
hocam arge- özel buro- hukuk- fotoğraf ekibi- kitap komisyonu- sekreterya -mebbis-özlük-atama-danışman ve bilmediğim bir sürü görevlendirme tipi var hepside standart 18 saat alır bu kadar şeyin içinde gerçekten işe yarayan BTR lerdir onlarda okullarlarda oldukları için çekememezliği kendine hayat felsefesi edinmiş karaktersizler yüzünden çok fazla azar işitip laf yiyorlar çünkü bunların yanınızda takılan kişiler sizleri çekemedikleri için malesef bunları adam yerine koyan üst düzey burokratlara sürekli iftiralarınızı atıyorlar yolluyorlar kendilerine göre düzenleme bile yazıp çiziyorlar bu tutmasa bu tutar diye.Bakanlık sonunda olaya el koydu ve resen il dışı gerçekleşecektir. Özellikle batıda bazı illerde öğretmenlerin yüzde 60 i norm fazlası ve il içinde hareket etme ihtimalleri sıfır. Bakanlık bu sebeple bu işi illerin elinden aldı ve kendisi diyecek ki ister siz seçin gidin isterseniz ben sizi resen arayacağım. Bazı arkadaşlar bu imkansız vs demiş de burasının Türkiye Cumhuriyeti olduğunu unutmuş. Herşey bir yönetmelik değişikliğine bakar. Olmasi gereken de budur diye düşünüyorum. Bazı öğretmenler 30 saat derse girerken bazı öğrenenler haftada 3 saat derse giriyor. Nasıl oluyor diye kimse sormasin yaşıyoruz görüyoruz.... Aşırı derecede norm fazlalığı olduğu için de ders tamamlama vs yapılması imkansız hale gelmiş durumda. Herkese hayırlı olsun
Sizden başlayabiliriz bence. Bizim için de güzel bir örnek teşkil etmiş olursunuz...Beni takip etmeye devam edinizsenin gibi insanlardan oluşan ciddi bir hayran kitlem var bu forumda , eksik olmayın işiniz gücünüz yok ben ne yazacağım ne söyleyeceğim onu takip ediyor. Eee boş insan ne yapar böyle gereksiz işlerle meşgul olur. Umarım bakanlık sizi ve sizin gibileri bu boşluk halinden kurtarır bir işe yarar hale getirir. Amin
Her zaman söyledim yine söylüyorum, bu meslekte ciddi sayıda insanın acilen meslekten çıkarılması lazım... Devletin kaynakları yok yere heba ediliyor onlar yüzünden
Hocam böyle bir şey mümkün değil siz bazı sivri zekalıların yaptığı yorumlara bakmayın. İlçeler arası norm atamaları bile mahkeme kararları ile iptal edilirken il dışı resen atama konuşmak aptallıktan başka bir şey değildir ki zaten böyle bir hazırlık,çalışma vs yok zaten. Grupta canı sıkılan bazı meczuplar bedava anlatıp duruyor.Norm fazlası olup il dışı resen olayi ciddi can sıkıcı bir durum inşallah yaşanmaz.
Aile bütünlüğü ortada kaybolur böyle durumda.
Bunun yerine branş değişikliği veya btr kadrosu gib ihtimaller göz önünde bulundurularsa daha iyi olacaktır.
yav he heBakanlık sonunda olaya el koydu ve resen il dışı gerçekleşecektir. Özellikle batıda bazı illerde öğretmenlerin yüzde 60 i norm fazlası ve il içinde hareket etme ihtimalleri sıfır. Bakanlık bu sebeple bu işi illerin elinden aldı ve kendisi diyecek ki ister siz seçin gidin isterseniz ben sizi resen arayacağım. Bazı arkadaşlar bu imkansız vs demiş de burasının Türkiye Cumhuriyeti olduğunu unutmuş. Herşey bir yönetmelik değişikliğine bakar. Olmasi gereken de budur diye düşünüyorum. Bazı öğretmenler 30 saat derse girerken bazı öğrenenler haftada 3 saat derse giriyor. Nasıl oluyor diye kimse sormasin yaşıyoruz görüyoruz.... Aşırı derecede norm fazlalığı olduğu için de ders tamamlama vs yapılması imkansız hale gelmiş durumda. Herkese hayırlı olsun
Atamayı bakanalık yapacağı için, ilçe gruplarına göre atama yapacağı söyleniyor ki öğretmenlik mesleği kariyer basamakları kılavuzun da meb ilçe gruplarını kendisi getirdi.
O zaman mazeret tayinlerinin kaldırılması gerekİl ilçe emri depo öğretmen sorunu çözülmeden bu norm fazlası işi çözülmez.
garnıma arı girdiyav he he

il ve ilçelerde depo sorunu yok ki esas sorun okul bünyelerinde olupta 3-5-6 saat haftada derse giren başka görevi olmayanlarda bulundukları okullarıda genelde karıştırıyorlar...,İl ilçe emri depo öğretmen sorunu çözülmeden bu norm fazlası işi çözülmez.