norm durumu

Kodla Büyü

raid10000

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
303
kısaca durum bu ;

4+4+4 ile büyük ihtimalle labaratuarım dağıtılacak.Şahsen okulumda kalmak istemediğim için direnç göstermek istemiyorum ama aklıma takılan bir soru var; idarecim istersen seni norm fazlası gösterebiliriz dedi. Bunu nasıl yapacaksın dediğimde ,lab kalktığında bu olacak dedi. Bende ona lab kalktığında dersi seçmesseniz o şekilde fazla olabilirim dedim ama ya bilgisayar dersi seçmeli olmazsa bende bu okulda kalırsam labsız nasıl ders işlerim dediğimde şaşırdı kaldı. Okulumdan gitmek istiyorum kısacası müdürümü sevmiyorum,sevmekte zorunda değilim. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz. Daha kötü okula gidebilirim.Labı olmayan bi yerede gidebilirim vs. Kafam karışıkta bu noktada.


saygılarımla
 

angel_33

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
261
Ben labsız okulda da ders işleyen birisi olarak ve kadrom hala labsız bir okulda.labınıza sahip çıkınız hocam derim..Dersinizi seçmezlerse norm fazlası olursunuz tercih yaparsınz veya yapmazsınız sorun değil.ama labınızı bozdurmayın.
 

omata

Site Gezgini
Mesajlar
81
yerinizden kıpırdamayın daha kötüsünü görürsünüz benim gibi 4 okulda derse girersiniz okulun birinde labta yok
 

raid10000

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
303
labıma sahip çıkmayı dusunuyorum ama sınıflar 50 kişilik 2 labım var 1.ni kurtarmayı denemeyi düşünmüyor değilim.Daha kötü şeylerlede karşılaşabilirim bunuda kabul ediyorum ama 1 binamız 9 derslik ve en az 1 sınıfa ihtiyaç var 5-6-7-8 için yetmeye bilir diğer labıda alabilirler.
 

raid10000

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
303
bizi durum netleşmeden ne desek boşta kalıcak herhalde.Bekleyip görmekten başka bir seçeneğim yok herhalde.
 

raid10000

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
303
sadece benim elimde olan bir durum olmadığından dolayı belirsizlik hakim. en azından 1 labımı kurtarmak için çaba sarfetmek istiyorum.bakalım
 
Üst