norm belası

Kodla Büyü

esila63

Aktif Üye
arkadaşlar bugun canım cok sıkkın bıze yapılan haksızlıklar artık benı bunalttı ben Maraş'a bağlı bir beldede çalışıyorum okuldan evime gitmem bir saati geçiyor evim Maraş'ta 200 tl den fazla yol parası veriyorum ve bu tayinlerde sadece 3 okul açıldı 3 ü de benim okulumdan daha uzak üç dönemdir aynı okullar açılıyor fakat kimse gitmiyor Maraş'ta çoğu okulda bilgisayar öğretmeni yok ÖSS den yükssek puan almıştım KPSS den de çok yüksek aldım ama bir beldeye çakıldım kaldım küçük çocucum var cocuk perişan oldu çok uzattım biliyorum ama gidenleri görünce de içim burkuldu paylaşmak istedim

hocam hepimizin başında aynı dert bende eşimden uzakta hergün 160 km yapıyorum ayda 400 lira otobüs parası veriyorum

ya sızlanmak değil amacım ama bu sefer harbiden sinirlerim çok bozuldu yazıklar olsun ya ne diyeyim

Hocam mesajınızı okurken ben mi yazdım uyurken falan diye düşündüm. Çocuk kısmına gelince anladım ki ben değilmişim ve herkes aynı durumda bunu anladım. Ben de Maraştayım. Bende git gel yapıyorum. Bu branş can çekişiyor. Ölse kurtulacak belki ama can çekişmeye işkencelerle devam ediyor malesef. Allah hepimize sabır ve kolaylık versin.

yolcu.19' Alıntı:
Hocam mesajınızı okurken ben mi yazdım uyurken falan diye düşündüm. Çocuk kısmına gelince anladım ki ben değilmişim ve herkes aynı durumda bunu anladım. Ben de Maraştayım. Bende git gel yapıyorum. Bu branş can çekişiyor. Ölse kurtulacak belki ama can çekişmeye işkencelerle devam ediyor malesef. Allah hepimize sabır ve kolaylık versin.[/quot

hocam teknoloji tasarıma geçmediğime çok pişmanım şimdi

ya benim anlamadığım Maraş merkezde o kadar okul var ama açık yok boyle koylerde beldelerde ise açık var ve biz gemiş çalışıyoruz

günde bende 170 km yapıyorum otobüsle gitme şansım yok 3 araba akarma yapmam lazım ulaşım imkanı sadece arabamla o da ayda 600 tl geçiyor benzine çalışıyoruz devletten aldığımızı devlete geri gidiyor benzinle

Herkes aynı durumda arkadaşlar... Bazı arkadaşlar diğerlerinden daha kötü durumda. Ben de çakılı kaldım ama bulunduğum yer kötü bir yer değil en azından karasenizde sahil ilçesi...Yine de insan çakılı kalmaktan rahatsız oluyor. Bu norm sorununu halletmeden bu işler düzelmeyecek.

yolcu.19' Alıntı:
Hocam mesajınızı okurken ben mi yazdım uyurken falan diye düşündüm. Çocuk kısmına gelince anladım ki ben değilmişim ve herkes aynı durumda bunu anladım. Ben de Maraştayım. Bende git gel yapıyorum. Bu branş can çekişiyor. Ölse kurtulacak belki ama can çekişmeye işkencelerle devam ediyor malesef. Allah hepimize sabır ve kolaylık versin.
:) Hocam bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun diyorum yaa.. :(

burası tam gün ben artık ya sabahçı ya öğlenci olmak istiyorum sabah 7 de evden çıkıp 4 de dönüyorum

+200 de benden yaz hocam. Takma kafana hocam Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez. Aynı şeyleri bende yaşıyorum. Merkeze bağlı dağın başında bir köy okuluna her gün gidip geliyorum beş yıldır, beynim dönüyor o yollarda hergün ama yapacak birşey yok ne diyelim:) Dua edelim. Yazmadığım kurum kalmadı ama adam akıllı cevap veren yok. Herkes zaten kendi havasında. bozmayalım kimsenin havasını. Selametle.Allah yar ve yardımcın olsun.

9 yıllık öğretmenim 1.5 yıllık öğretmen arkadaşımın tayini merkeze çıktı Onun adına çok sevindim ama bizim bölüme yaptıkları haksızlık da iyice canımı sıktı.

BBNET
Geri