teşekkürler yardımın için...mhakan05' Alıntı:x6 kesmese x6m al. ferrarilere kafa tutarsın![]()
alttaki forumu incelersen fikir sahibi olursun..
http://forum.donanimhaber.com/m_12806241/tm.htm
hocam unuttuğumuz bir şey yok..missilver' Alıntı:hocam unuttuğunuz bişey var ben öğretmenim :cry: :cry:
hocam ben buna istinaden yazmıştım ben öğretmenim diye.. x6 ile Getz'i aynı kategoriye koyamayız sanırım. bence bir öğretmene göre x6 fazla lüks bir araba.. tabii bu benim şahsi fikrim.umaykut' Alıntı:bmw x6 tek geçerim)

çünkü benim eşim benim için değerli. varsa yada olursa neden almayayım!... kısaca bunun lüksle alakası yok bence. konuyu çarptırmayalım...hocam şu an bana göre de qashqai lüks bir araç..missilver' Alıntı:hocam ben buna istinaden yazmıştım ben öğretmenim diye.. x6 ile Getz'i aynı kategoriye koyamayız sanırım. bence bir öğretmene göre x6 fazla lüks bir araba.. tabii bu benim şahsi fikrim.umaykut' Alıntı:bmw x6 tek geçerim)
missilver' Alıntı:hocam ben buna istinaden yazmıştım ben öğretmenim diye.. x6 ile Getz'i aynı kategoriye koyamayız sanırım. bence bir öğretmene göre x6 fazla lüks bir araba.. tabii bu benim şahsi fikrim.umaykut' Alıntı:bmw x6 tek geçerim)
Bu arada Jeep e binmek için sanırım acilen düğün yapmamız lazım galiba
Dur ben bizimkilere sorayım ne kadar altın gelecek düğünde diye
Ona göre işi hızlandıralım : 
Allah herkese versin en güzelindenmissilver' Alıntı:hocam ben buna istinaden yazmıştım ben öğretmenim diye.. x6 ile Getz'i aynı kategoriye koyamayız sanırım. bence bir öğretmene göre x6 fazla lüks bir araba.. tabii bu benim şahsi fikrim.umaykut' Alıntı:bmw x6 tek geçerim)