Nissan Almera kullanan var mı?

Kodla Büyü

vehbi86

Aktif Üye
bende bundan 2 sene önce mitsubishi lancer ile nissan almera arasında kalmıştım. fakat uzun araştırmalarım sonucu 2006 lancer aldım.İyi ki almışım diyorum honda ayarında araba hemde uygun fiyatlı.yok tutulmuyor yok parçası yok hikayelerine sakın kanma.uygun fiyata alırsın uygun fiyata satarsın.zarar da etmezsin. :++:

vehbi86' Alıntı:
bende bundan 2 sene önce mitsubishi lancer ile nissan almera arasında kalmıştım. fakat uzun araştırmalarım sonucu 2006 lancer aldım.İyi ki almışım diyorum honda ayarında araba hemde uygun fiyatlı.yok tutulmuyor yok parçası yok hikayelerine sakın kanma.uygun fiyata alırsın uygun fiyata satarsın.zarar da etmezsin. :++:

aynen. çok araştırdım ben de lancer 2011 aldım. alana kadar almera hakkında her şeyi araştırdım, sıkıntısız bir araba. bütçeyi biraz artırınca mitsu aldık sonuçta.

uzun araştırmalarım sonucunda bütçeme uygun olan aracın almera olduğuna karar verdim ve mart ayında 21000 tl ye 2005 almera hb aldım. atiker lpg var üzerinde. şehir içi 23 kr yakıyor. şuana kadar çok şükür hiç bir sorun yaşamadım. çok memnunum ve hiç sanayi ve tamirciye gitmedim şuana kadar. ilk arabam olduğundanmıdır bilmiyorum ama çok seviyorum arabamı. tavsiye ederim

Almera değil primera kullandım. Çok sağlam arabadır. Triger kayışı muhabbeti fasafiso. Zincirlidir. O yüzden bakım aralıkları uzundur.

3 senedir Almera var. Yan sanayi yedek parça Antalya da çok kolay bulunuyor. Yurt dışından gelen parçada beklersiniz. Onun dışında rahat bir araç

Hocam bende senin gibi uzun araştırmalar sonucu, içimde biraz tereddütle 2010 yılında aldım almera'mı. İyi ki almışım...
4 senedir sorunsuz biniyorum. Sıkıntısız ve donanımlı araçlardır. Tek dezavantajı biraz ağır olmasından dolayı şehir içi performansının düşük olmasıdır. Ama uzun yolda çok rahat araçtır.
Parça konusunda sıkıntı yaşamıyorum. İstanbul aksarayda bütün parçalarını bulabiliyorsun. Kargoyla gönderiyorlar ama benim çok ihtiyacım olmadı şükür, araba masraf çıkartmıyor. Parça fiyatları yerli araçlara göre pahalı tabi, ama diğer japon araçlarıyla aynı seviyede gibi.
Temizini bulursan kaçırma derim.
Kışa beklersen ben model yükseltmek için satabilirim almera mı :))

girdap08' Alıntı:
vehbi86' Alıntı:

aynen. çok araştırdım ben de lancer 2011 aldım. alana kadar almera hakkında her şeyi araştırdım, sıkıntısız bir araba. bütçeyi biraz artırınca mitsu aldık sonuçta.

hocam ben de arabayı satabilirsem lancer düşünüyorum kaça aldınız ve memnun musunuz acaba?

uzun yolda yol tutuşu güzel benim gördüğüm kadarıyla biraz manevra zafiyeti var.

Almeranın bence sadece iki kötü tarafı var birincisi amortisörleri biraz sert ikincisi kalitesine alışınca hiç bir arabayı beğenemiyorsunuz o yüzdende satınca 40000 tl lik arabalardan aşağısı kurtarmaz...

BBNET
Geri