Nissan Ağustos Kampanyası

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Nissan'ın Ağustos ayına özel %0 faizli 14bin tl kredi imkanı ve özel indirim fırsatı ile bir kampanyası var, özellikle Juke ve Micra modelleri çok hoşuma gidiyor. Bu modellerinde birsürü çeşitleri var, bu konuda sizin tavsiyeleriniz nedir?

ilksan bize şu teklifi sunuyor gerçekten indirimi varmı sizce araştırmışsınızdır
1.6 SPORT PACK 17" CVT - Yeni Alşm. Jant BENZİNLİ OTOMATİK(CVT) 1 fiyatı: 57.720 bize :52.468

fatihtasoz' Alıntı:
ilksan bize şu teklifi sunuyor gerçekten indirimi varmı sizce araştırmışsınızdır
1.6 SPORT PACK 17" CVT - Yeni Alşm. Jant BENZİNLİ OTOMATİK(CVT) 1 fiyatı: 57.720 bize :52.468

ilksana özel mi bu kampanya hocam?

fatihtasoz' Alıntı:

hocam 1.6 benzinli arabaya bence bi sene binemez satmak istersiniz... ne yakar düşünmek bile istemiyorum :)

lemmings' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:

hocam 1.6 benzinli arabaya bence bi sene binemez satmak istersiniz... ne yakar düşünmek bile istemiyorum :)

yok hocam benim için değil arkadaş juke sormuşta bende fiyat nasıl diye sordum.

Ekli dosyalar

• araba.jpg
    araba.jpg
    134.3 KB · Görüntüleme: 1,075
lemmings' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:

1.6 çok mu yakıyor hocam? pek bilgim yok arabalar hakkında bilgi verir misiniz? ne almak lazım az yakması için.

karakus' Alıntı:
İLKSAN hakkında bilgi verir misiniz ne işe yarıyor bu
sınıf öğretmenlerinin bağlı olduğu birşey maaşımızdan 30 lira kesilioyr emekli olunca evlennce yardım falan yapıyor para ödüyor birde ev araba kampanyaları var uygun veriyorlar

fatihtasoz' Alıntı:
karakus' Alıntı:
sınıf öğretmenlerinin bağlı olduğu birşey maaşımızdan 30 lira kesilioyr emekli olunca evlennce yardım falan yapıyor para ödüyor birde ev araba kampanyaları var uygun veriyorlar

evlenince nasıl yardım yapıyorlar hocam anlamadım? herkes üye olabiliyor mu? 1.6 tavsiye etmiyorlar, siz hangi model tavsiye edersiniz nissanlarda?

zodiac' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:
karakus' Alıntı:

evlenince nasıl yardım yapıyorlar hocam anlamadım? herkes üye olabiliyor mu? 1.6 tavsiye etmiyorlar, siz hangi model tavsiye edersiniz nissanlarda?

sanırım branş öğretmenleride kayıt olabiliyor evlenince 500tl veriyorlar uygun kredi veriyorlar vs. bence juke alma hocam koca araba arkası çok dar diyorlar paran varsa qashqai al

Qashqai öneririm 1.6 benzinli kullanıyorum 1 yıldır şuan şehir içi 7-8 litre yakıyor bilen bilir müthiş değerler bunlar. Fiyat olarak resmi sitesinde gördüğünüz değerler doğrudur. İlksan da belli kontenjan var herkes tanıdığına aldırıyor indirim doğru yani.

:scared: töbe ya rabbi sabahtan beri "nissan ağustos kampanyası"nı "nisan ağustos kampanyası" diye okumaktayım, ulan bu demek diyorum kendi kendime :D

başlığa girince jeton indi :lol:

aktasankara' Alıntı:
:scared: töbe ya rabbi sabahtan beri "nissan ağustos kampanyası"nı "nisan ağustos kampanyası" diye okumaktayım, ulan bu demek diyorum kendi kendime :D

başlığa girince jeton indi :lol:

Hocam valla sabah sabah güldürdüdünüz beni valla :) hiç aklıma gelmemişti yazarken aslında doğru söylüyorsunuz çok dikkatli okumayınca bu ne saçmalık diye düşünebiliyor insan :)

M@honi' Alıntı:
Qashqai öneririm 1.6 benzinli kullanıyorum 1 yıldır şuan şehir içi 7-8 litre yakıyor bilen bilir müthiş değerler bunlar. Fiyat olarak resmi sitesinde gördüğünüz değerler doğrudur. İlksan da belli kontenjan var herkes tanıdığına aldırıyor indirim doğru yani.

7-8 lt kaç 100km de mi hocam? bir de hangi modeli kullanıyorsunuz ve ne kadara nasıl koşullarda aldınız bilgi verirseniz çok sevinirim.

fatihtasoz' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:
karakus' Alıntı:

sanırım branş öğretmenleride kayıt olabiliyor evlenince 500tl veriyorlar uygun kredi veriyorlar vs. bence juke alma hocam koca araba arkası çok dar diyorlar paran varsa qashqai al

hocam siz ilksan üyesisiniz değil mi? üye sistemine girip bu kampanyanın detaylarını bize buradan gönderebilir misiniz?

zodiac' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
fatihtasoz' Alıntı:
karakus' Alıntı:

hocam siz ilksan üyesisiniz değil mi? üye sistemine girip bu kampanyanın detaylarını bize buradan gönderebilir misiniz?

fiyat tablosunu gönderdim hocam kampanya süre ile sınırlı başvuru önceliğine göre sıralanıyorsun kaç araç varsa sırasıyla satıyor her ay farklı model ve miktarda duyuru geliyor

BBNET
Geri