Re: nisan ek ders
evet benimkide 76 saat
evet benimkide 76 saat
yasal hakkımızdır. ödenmesi gerekir. ama ben olsam ödemezdim. eşek bulmuşken üstüne iyice binmek gerekir.tarik8411' Alıntı:Benim de 76 saat .
Yanlız merak ettiğim birşey var.
Ekders için de zam oranı maaşa endeksli olduğuna göre geriye dönük ekders farkı ödenir mi? Yada böyle birşey var mıdır?
bu tabiri size yakıştıramadım hocam. niyetim sizi kırmak değil fikrimi söylemektir. sizin gibi düşünenler olduğu için zaten bu duruma düşüyoruz. hak adalet bilen her insanoğlu böyle davranmaz. bir kere etik olarak hoş değil, her işte bana böyle yapılmasını istermiydim diye sormak lazım önce. yoksa nerde kaldı ömer'in adaleti. yiğidi öldür hakkını yeme tabirleri. yapmayın allah aşkına.alfa-turk' Alıntı:yasal hakkımızdır. ödenmesi gerekir. ama ben olsam ödemezdim. eşek bulmuşken üstüne iyice binmek gerekir.tarik8411' Alıntı:Benim de 76 saat .
Ekders için de zam oranı maaşa endeksli olduğuna göre geriye dönük ekders farkı ödenir mi? Yada böyle birşey var mıdır?
nasıl okuduğuna bağlı sayın hocam. bu forumda beni tanıyanlar o cümledeki ironiyi anlamıştır.sgulkurusu' Alıntı:bu tabiri size yakıştıramadım hocam. niyetim sizi kırmak değil fikrimi söylemektir. sizin gibi düşünenler olduğu için zaten bu duruma düşüyoruz. hak adalet bilen her insanoğlu böyle davranmaz. bir kere etik olarak hoş değil, her işte bana böyle yapılmasını istermiydim diye sormak lazım önce. yoksa nerde kaldı ömer'in adaleti. yiğidi öldür hakkını yeme tabirleri. yapmayın allah aşkına.alfa-turk' Alıntı:yasal hakkımızdır. ödenmesi gerekir. ama ben olsam ödemezdim. eşek bulmuşken üstüne iyice binmek gerekir.tarik8411' Alıntı:Benim de 76 saat .
sen sadece seni tanıyanlarla konuşmuyorsun burada hocam, herkesce aynı anlaşılacak cümleler kurarsan yanlış anlaşılma ve tepki toplama ihtimalin azalır. her neyse, niyetim tartışmayı uzatmak değil. zaten tartışma da sayılmaz. fikrimi söyledim yalnızca.alfa-turk' Alıntı:nasıl okuduğuna bağlı sayın hocam. bu forumda beni tanıyanlar o cümledeki ironiyi anlamıştır.sgulkurusu' Alıntı:bu tabiri size yakıştıramadım hocam. niyetim sizi kırmak değil fikrimi söylemektir. sizin gibi düşünenler olduğu için zaten bu duruma düşüyoruz. hak adalet bilen her insanoğlu böyle davranmaz. bir kere etik olarak hoş değil, her işte bana böyle yapılmasını istermiydim diye sormak lazım önce. yoksa nerde kaldı ömer'in adaleti. yiğidi öldür hakkını yeme tabirleri. yapmayın allah aşkına.alfa-turk' Alıntı:yasal hakkımızdır. ödenmesi gerekir. ama ben olsam ödemezdim. eşek bulmuşken üstüne iyice binmek gerekir.tarik8411' Alıntı:Benim de 76 saat .
yazdığım 4 cümlenin ilk ikisi ile son ikisi birbirine oldukça zıt. bu foruma girenlerin hepsi öğretmen, hepsi okumuş çocuklar, hepsi ironiyi anlama kapasitesine sahiptir. bu arada "her işte bir hayır vardır" diyen boşuna dememiş, bak samimiyetimiz arttı. ilk mesajınız gayet resmiydi (siz dili), ikincisi samimi olmuş (sen dili). üçüncüsünü merak etmiyorum.sgulkurusu' Alıntı:sen sadece seni tanıyanlarla konuşmuyorsun burada hocam, herkesce aynı anlaşılacak cümleler kurarsan yanlış anlaşılma ve tepki toplama ihtimalin azalır. her neyse, niyetim tartışmayı uzatmak değil. zaten tartışma da sayılmaz. fikrimi söyledim yalnızca.alfa-turk' Alıntı:nasıl okuduğuna bağlı sayın hocam. bu forumda beni tanıyanlar o cümledeki ironiyi anlamıştır.sgulkurusu' Alıntı:bu tabiri size yakıştıramadım hocam. niyetim sizi kırmak değil fikrimi söylemektir. sizin gibi düşünenler olduğu için zaten bu duruma düşüyoruz. hak adalet bilen her insanoğlu böyle davranmaz. bir kere etik olarak hoş değil, her işte bana böyle yapılmasını istermiydim diye sormak lazım önce. yoksa nerde kaldı ömer'in adaleti. yiğidi öldür hakkını yeme tabirleri. yapmayın allah aşkına.alfa-turk' Alıntı:yasal hakkımızdır. ödenmesi gerekir. ama ben olsam ödemezdim. eşek bulmuşken üstüne iyice binmek gerekir.tarik8411' Alıntı:Benim de 76 saat .
yuca' Alıntı:76 saat
geriye dönük ekders farklarıda verilir
idarenin bana söylediği bu hocam. verilecek diye biliyorumformatörlerde geriye dönük fark diye bişey yok ayrıca günlük puantajımız var. İdareciler nasılsa bizim öyleyuca yazdı:
76 saat
geriye dönük ekders farklarıda verilir