hakanyandım Üye Mesajlar 1,479 11 Kasım 2009 #1 Net up 5 could not open the student database.Error:2 şeklinde hata veriyor açılışta ve öğrrencileri götermiyor. Var mı bir fikri olan?
Net up 5 could not open the student database.Error:2 şeklinde hata veriyor açılışta ve öğrrencileri götermiyor. Var mı bir fikri olan?
O oilhan Üye Mesajlar 2 11 Mayıs 2010 #2 hocam aynı problemle bende karşılaştım.... nasıl çözeceğim bilemiyourm... eğer siz çözdüyseniz paylaşırsanız sevinirim...
hocam aynı problemle bende karşılaştım.... nasıl çözeceğim bilemiyourm... eğer siz çözdüyseniz paylaşırsanız sevinirim...
C cimcime80 Aktif Üye Mesajlar 174 29 Aralık 2010 #3 Bu sorunu çözen oldu mu? Benim başımda da aynı problem var. Ne yapmam gerekiyor.
B bilgisayarci200 Üye Mesajlar 1 28 Mart 2011 #4 Arkadaşlar bu hatayı bende de veriyor ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan varmı? çok acil lütfen
Arkadaşlar bu hatayı bende de veriyor ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan varmı? çok acil lütfen
kingings Aktif Üye Mesajlar 149 12 Nisan 2011 #5 aynı hata bugün bende de oldu arkadaşlar. Sistem geri yükleme yapmama rağmende düzelmedi. Bilen, daha önce karşılaşan veya çözebilen varsa paylaşımı için şimdiden çok teşekkürler.
aynı hata bugün bende de oldu arkadaşlar. Sistem geri yükleme yapmama rağmende düzelmedi. Bilen, daha önce karşılaşan veya çözebilen varsa paylaşımı için şimdiden çok teşekkürler.