Çok samimi bir arkadaşım ve yeğenim bu şekilde evlendiler.Arkadşım hatta öğretmen.Bu iki örnekte mükemmel götürüyolar.Allah tadlarını bozmasın..
zilal' Alıntı:kesinlikle katılıyorummmercan' Alıntı:Evleneceğin kızın facebook hesabı bile olmamalı kardeşim
uhaha: çoğu kişi bekar kalacak o zaman
bence netten özellikle aranmamalı. ama tevafuken tanışıp anlaşırsanız neden olmasın. bu şekilde evlenip mutlu olanlar var.
en iyisi tavsiye ile bence. sizi ve ailenizi tanıyan, aynı şekilde karşı tarafı ve ailesini tanıyıp bu iki aile anlaşabilir, bu iki insan da birbirine uyar diyen kişi tanıştırmalı.
ronn' Alıntı:valla hocam dikkat et erkek de olabilir :mrgreen:
:++:nemesis' Alıntı:chatten tanışır
nikahı msn de kıyp
düğünü facebookta yapıp
balayını tatil sitelerinde yapıp
evinizi de sanal ortamda kurup
sanal aşk yaşarsınız![]()
bu arada japonların icadı sanal bebeği de unutmamak lazım...
hayırlı olsun darısı bekar gezen bilgisayar bilişim.net üyelerimizeelya5' Alıntı:ben evlendim çocuğum bile oldu))
celikumit' Alıntı:bugün netten seni bulan yarın ilk hatanda başkasını bulur
(neti tamamen arkadaş bulmak için kullanan birisi için söylüyorum)
amin inşaytduman' Alıntı:hayırlı olsun darısı bekar gezen bilgisayar bilişim.net üyelerimizeelya5' Alıntı:ben evlendim çocuğum bile oldu))
)
amin inşilkayla' Alıntı:Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza![]()
herohamster' Alıntı:karşındaki kişi ile uyumu yakaladıysan seviyorsan güveniyorsan ve birbirinize karşıda saygıda olduktan sonra tanıştığınız mekan tanıştıranlar zaman mekan hiç önemli dil bence...görüş karar senin :alkis:
aslında bulunduğun ilden olursa tanıma şansı daha yüksek olur bence,il dışı görüşme sıklığı az olacağından sağlıklı görüşme olmayabilir,görücü usülünün teknolojik boyutu bu şekil olsa gerekbadem85' Alıntı:benim bir arkadaşım nette tanıştı. sonra yüz yüze görüşüp evlendiler. yaklaşık 5 yıldır evliler. agyette mutlu görünüyorlar.