ozgurgirgin79
Üye
net'ten gelen, net'ten gider.
crazyman' Alıntı:hocam çok kibar gerçektencaya' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:crazyman hocam daveti aldınız hadi bakalımuhaha:
uhaha: :
![]()
mmercan' Alıntı:Evleneceğin kızın facebook hesabı bile olmamalı kardeşim
:? :shock:mmercan' Alıntı:Evleneceğin kızın facebook hesabı bile olmamalı kardeşim
o zaman senin dediğine göre kimse ile evlenmeyelimduuuyguuu' Alıntı::? :shock:mmercan' Alıntı:Evleneceğin kızın facebook hesabı bile olmamalı kardeşim
beğenmezsen bırakırsın hocamzech' Alıntı:Fakat İnternentten alışverişin geri iadesi var.atakom' Alıntı:internetten alışveriş yapılıyor da evlilik neden yapılmasın?![]()
Asıl önemli olan ailesini ve geçmişini çok iyi araştırmanızdır. Geçmişini iyice araştırıp bulamazsanız evlendikten sonra güzellik de zenginlik de fayda etmez. Allah hepinizi bahtiyar mutlu mesut eylesin inşallah.crazyman' Alıntı:ben erkeğim hocam anasınıfı bozarDDD valla benim mantığımda nette değil marsta tanışsak bile sevdikten sonra kabul ederim
![]()
allah mesut bahtiyar etsin inşallah darısı bizim basımıza artıkm17h41r' Alıntı:Hocam ben netten tanıştığım eşim ile 2008 yılında evlendim ve gayet mutluyum. Zaman zaman her evlilikte olduğu gibi bizim de tartışmalarımız olsa da genel olarak gayet güzel. Burada önemli olan nette başlattığın arkadaşlığını, evlenme sürecine gelmeden yüz yüze olarak yeterince geliştire bilmen. Tabi tanıştığın ortam da önemli. Ben bir forum sitesinde paylaşım ortamında tesadüfü olarak tanıştım eşimle ve zamanla gelişen muhabbet bizi buralara kadar getirdi. ...
onayıda aldık ne gibi işi büyütecez cok güvensiz konustunuz önyargımı acabasibel80' Alıntı:onay veriyorum evlenebilirsin...ama netten dışarı çıkıp işi büyütmek yok.
o zaman altınlar ali rıza emminin evinin altındahugo4545' Alıntı:Ha nişantaşı ha beşiktaşsevdikten sonra gerisi yalan
![]()
sibel80' Alıntı:onay veriyorum evlenebilirsin...ama netten dışarı çıkıp işi büyütmek yok.
caya' Alıntı:crazyman' Alıntı:hocam çok kibar gerçektencaya' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:crazyman hocam daveti aldınız hadi bakalım :![]()
kim kibar ben mi ? öyleyse kıskançlık konusunda da bişey demiyosanız sizi de baya kibar gördüm hocam
mmercan' Alıntı:Evleneceğin kızın facebook hesabı bile olmamalı kardeşim
seyma' Alıntı:caya' Alıntı:crazyman' Alıntı:hocam çok kibar gerçektencaya' Alıntı:serkanaytekin' Alıntı:crazyman hocam daveti aldınız hadi bakalım :![]()
kim kibar ben mi ? öyleyse kıskançlık konusunda da bişey demiyosanız sizi de baya kibar gördüm hocam
![]()
heycanla takip ediyoruz
![]()