Sende doğmamış çocuğa don biçiyorsun. :lol:crazyman' Alıntı:hasari hocam bulumudık bulsak evlencez![]()
:+1:hasari' Alıntı:Evlen gitsin.![]()
Hacker' Alıntı:bilişim teknolojileri öğretmeni için kesinlikle olmaz.
akşam bilgisayarın başında çalışamazsın. eşin seni durmadan nette birisi ile görüşüyor diye düşünür durur...
ya mesleği bırakmak zorunda kalırsın ya eşini benden söylemesi
git etrafından eşinden dostundan tavsiye edilen birisini bul sende eşinde rahatça bilgisayar kullandeğilse 3-5 yıla kadar wifi özelliği yada internet baglantısı kurulamayan cep telefonu bile kalmayacak piyasada cep telefonuna da elveda demek zorunda kalırsın vesselam...
crazyman' Alıntı:ben erkeğim hocam anasınıfı bozarDDD valla benim mantığımda nette değil marsta tanışsak bile sevdikten sonra kabul ederim
![]()
ama şunu söylemek istiyorum insanoğlu neden bu kadar olumsuz düşünüyor niye kimsenin kimseye güveni yok gerçi bu zamanda şartlar bunu elveriyor ama gerçekten güven konusu çok kötü durumda mesela ben bi kızla evlenme aşamasına gelmiştim aramız bozuldu bana tartışırken içinde olan herşeyi söyledi ben bu kızla tartışma yaşamasaydım o içindekileri bana söylemeyecekti ya çok üzülüyorum gerçektenHacker' Alıntı:bilişim teknolojileri öğretmeni için kesinlikle olmaz.
akşam bilgisayarın başında çalışamazsın. eşin seni durmadan nette birisi ile görüşüyor diye düşünür durur...
ya mesleği bırakmak zorunda kalırsın ya eşini benden söylemesi
git etrafından eşinden dostundan tavsiye edilen birisini bul sende eşinde rahatça bilgisayar kullandeğilse 3-5 yıla kadar wifi özelliği yada internet baglantısı kurulamayan cep telefonu bile kalmayacak piyasada cep telefonuna da elveda demek zorunda kalırsın vesselam...
hocam okulu söyle direk tayin istiyorumcaya' Alıntı:crazyman' Alıntı:ben erkeğim hocam anasınıfı bozarDDD valla benim mantığımda nette değil marsta tanışsak bile sevdikten sonra kabul ederim
![]()
keşke ben de erkek olaydım hocam hem bayan hem anasınıfçı olmamak zor baya hele benim okuldauhaha: inşallah olur hocam