NETTEN ALIŞVERİŞ ZAMANI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gringo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MÜŞTERİ HİZMETLERİ EN GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ SİTESİ

• webdenal.com

Oy: 7 4.1%
  • exa.com.tr

Oy: 7 4.1%
  • ereyon.com

Oy: 15 8.7%
  • hizlial.com

Oy: 49 28.5%
  • incehesap.com

Oy: 9 5.2%
  • netsiparis.com

Oy: 9 5.2%
  • mormani

Oy: 3 1.7%
  • gitti gidiyor

Oy: 48 27.9%
  • hepsi burada

Oy: 112 65.1%
  • trendyol

Oy: 37 21.5%
  • vipdükkan

Oy: 5 2.9%
  • markafoni

Oy: 27 15.7%
  • morhipo

Oy: 8 4.7%
  • limango

Oy: 16 9.3%
  • bitenekadar.com

Oy: 3 1.7%
  • sanalreyonum.com

Oy: 5 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    172
bebekmagazasi.com
annelütfen
bebekbezi.com

İLK MESAJDA EKLEMELER KISMINA YAZDIM.
----------------------------------------------------------------
ebay da çeşitlilik gerçekten çok çok fazla.Ucuz demişsiniz kargo farkı var.Yalnız hiç gümrük vs. kısıtlamalara takılmıyormu?Birde alışvriş aşamaları hakkında bilgi veren olursa herkes için iyi olur.Türkçe sitesi yada temsilciliği neden yok acaba?

benim okulda markafoni ve trendyoldan sürekli alışveriş yapan bir arkadaş vardı, okula hergün en az 3 - 5 koli gelirdi, kargocuyla akraba olmuştuk artık :D arkadaşa birgün abartmıyorum 12 koli geldi, kargocunun arkadaşa söylediği laf şu ; " Allah'tan kork hoca" :puhaha:

GRİNGO' Alıntı:
bebekmagazasi.com
annelütfen
bebekbezi.com

İLK MESAJDA EKLEMELER KISMINA YAZDIM.
----------------------------------------------------------------
ebay da çeşitlilik gerçekten çok çok fazla.Ucuz demişsiniz kargo farkı var.Yalnız hiç gümrük vs. kısıtlamalara takılmıyormu?Birde alışvriş aşamaları hakkında bilgi veren olursa herkes için iyi olur.Türkçe sitesi yada temsilciliği neden yok acaba?

Telefon getirtmek yasak. 75 avroya kadar vergi muafiyeti var gümrükte. Yani 75 avro üzeri için gümrük vergisi ödemeniz gerekiyor.
Çinden aldığınız ürünlerde çok cüz-i kargo parası var. Ödemeyi paypal la yapıyorsunuz .ürününüz elinize ulaşmazsa itiraz edip paranızı almak mümkün.

Çinden aldığınız ürünlerde çok cüz-i kargo parası var. ali04
Yani genel olarak kargo ücreti yok.Ayrıca sadece gördüğünüz etiket fiyatını ödüyorsunuz.
paypal ile ödeme yapılıyor - Kredi kartı geçmiyormu? Nerde kaldı bu karların üzerindeki uluslararası özellik ? visa vs.

GRİNGO' Alıntı:
Çinden aldığınız ürünlerde çok cüz-i kargo parası var. ali04
Yani genel olarak kargo ücreti yok.Ayrıca sadece gördüğünüz etiket fiyatını ödüyorsunuz.
paypal ile ödeme yapılıyor - Kredi kartı geçmiyormu? Nerde kaldı bu karların üzerindeki uluslararası özellik ? visa vs.

Kredi kartı ile de yapılabilir ama paypal daha güvenli. İtiraz hakkın var.

zik_zak' Alıntı:
benim okulda markafoni ve trendyoldan sürekli alışveriş yapan bir arkadaş vardı, okula hergün en az 3 - 5 koli gelirdi, kargocuyla akraba olmuştuk artık :D arkadaşa birgün abartmıyorum 12 koli geldi, kargocunun arkadaşa söylediği laf şu ; " Allah'tan kork hoca" :puhaha:
:lol:

Re: NETTEN ALIŞVERİŞ ZAMANI

GRİNGO' Alıntı:
Teşekkürler sayın hocam ekledim.
Bu arada ben nokia 603 aldım.
Hiç araştırmadım.Fiyattada ısrarcı davranmadım.Eski telefonum kırılmıştı ve mutlaka almalıydım.Şehirde normal bir AŞ ünvanlı dükkandan.Yok öyle herkesin bilip duyduğu yada reklamı olmayan bir yer.kampanya günü açılış vs. değil.
Nokia 603 ü ben 10 gün önce 550 TL aldım.
Az önce bu başlıkta anketini yaptırdığım isim yapmış online sitelerden 2-3 tanesinde fiyata baktım.En ucuz satan alışveriş sitesinde bile 600 TL
Acaba isim yapmış online siteler pahalımı satıyorlar?

akakce.com vb. fiyat arama sitelerden mutlaka fiyat araştırması yapın derim...
http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-603-fiyati,570197.html

ereyon.com dan memnun olmayan da varnıış.
birkaç bebek ürünü aldım ereyondan. diğer bebek sitelerine göre fiyatları daha uygundu. hiç bir problem olmaksızın da elimize geçti kargo. şu ara bebeğimizin yeni doğmuş olması nedeniyle evden çıkamıyorum, hem bebişim hem de benim için gerekli olanları hepsiburada , e-bebek, ereyon sitelerinden araştırıyorum. uygun fiyatlı olan genelde e-reyon oluyor. sipariş veriyorum. problem yaşamadan elime geçiyor

hepsiburada indirimleri takip edince uyguna geliyor. Ama indirim yoksa hep pihasa üstü fiyat. İndirimden çok şey almışımdır, hiçte sorun yaşamadım.

Deveyükü ve hızlıal hiç sorun yaşamadım. Yıllardır bu sitelerden alışveriş yapıyorum. (oğlumun park yatağı, oto koltuğu ve birçok ihtiyaçını aldım ikisinden.)

Trendyol güzel bir site. Morhipo boynerden farkı yok. Boyner mağazası gibi.

Daybuyday ve 1v1y bebefix siteleri var.asus tablet pc mi daybuyday dan almıştım.1 hafta içinde hemen kargoladılar.

LİSTEMİZİ TOPARLAYALIM
İLK MESAJA EKLEDİM

===============================
evimister.com
bingomingo.com
clubboon.com
deveyükü
hipernex
unnado.com
akakce.com
deppo.com
e-bay
hiperucuz.com
Daybuyday
1v1y
bebefix
bebekmagazasi.com
annelütfen
bebekbezi.com
webdenal.com
exa.com.tr
ereyon.com
hizlial.com
incehesap.com
netsiparis.com
mormani
gitti gidiyor
hepsi burada
trendyol
vipdükkan
markafoni
morhipo
limango
bitenekadar.com
sanalreyonum.com

incehesap.com'dan 1 kez alışveriş yaptım. Müşteri hizmetleri çok ilgili. Kargoyu aynı gün yaptılar. Fiyatları piyasanın en alt fiyatları. Memnun kaldım yani.

eses' Alıntı:
teknosa bunlara dahil değil mi
Haklısın arkadaşım ama ben sadece sanal alışveriş ile ilgili olanları algılayalım dedim.Yoksa teknosa carrefoursa yada benzerlerini bilmemek mümkün değil.Teşekkürler...
VARSA Ekleme yapalım :+1: lütfen.

Ben buradaki sitelerden sadece hepsiburada.com'dan alışveriş yaptım. Pcdepo.com'u da tavsiye edebilirim. İki laptopumu da ordan almıştım.

hepsiburadadan çok sorun yaşadım. Kampanyalı ürün vay 10 tane kaldı vay 5 tane kaldı dedikleri 2 ürünü 45-50 gün tedarik edemediler. Müşteri hizmetlerinede ulaşamadım zar zor iptal ettirdim siparişi dahada hepsiburadadan alışveriş yapmam.

ekicimert' Alıntı:
hepsiburadadan çok sorun yaşadım. Kampanyalı ürün vay 10 tane kaldı vay 5 tane kaldı dedikleri 2 ürünü 45-50 gün tedarik edemediler. Müşteri hizmetlerinede ulaşamadım zar zor iptal ettirdim siparişi dahada hepsiburadadan alışveriş yapmam.
buradan memnun olanda çok.Şikayetçi olan da çok. Ben şahsen almıyorum.

şıklarda yok ama lcwaikiki.com da çok güvenilir. sayısız kez alışveriş yaptım, çoğu kez iade ettim. hiçbir sorun çıkmadı şimdiye kadar. mağazaya gidip o kargaşayı çekmeye hiç değmez. fotoğrafları gayet net gösterilen ürün neyse gelen de o. hemde paketli el değmemiş şekilde geliyo. mağazada kaç kişi dokunuyo kaç kişi deniyor belli değil. Ayrıca morhipo dan da bi kaç aışverişim oldu. iade konusunda onlar da problem çıkarmadı.

BBNET
Geri