NETTEN ALIŞVERİŞ ZAMANI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gringo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

MÜŞTERİ HİZMETLERİ EN GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ SİTESİ

• webdenal.com

Oy: 7 4.1%
  • exa.com.tr

Oy: 7 4.1%
  • ereyon.com

Oy: 15 8.7%
  • hizlial.com

Oy: 49 28.5%
  • incehesap.com

Oy: 9 5.2%
  • netsiparis.com

Oy: 9 5.2%
  • mormani

Oy: 3 1.7%
  • gitti gidiyor

Oy: 48 27.9%
  • hepsi burada

Oy: 112 65.1%
  • trendyol

Oy: 37 21.5%
  • vipdükkan

Oy: 5 2.9%
  • markafoni

Oy: 27 15.7%
  • morhipo

Oy: 8 4.7%
  • limango

Oy: 16 9.3%
  • bitenekadar.com

Oy: 3 1.7%
  • sanalreyonum.com

Oy: 5 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    172

gringo

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
ANKET İÇİN 3 SEÇENEK BİRDEN İŞARETLİYEBİLİRSİNİZ.
Bu konuda tutucu olmama rağmen bende artık teslim olmaya karar verdim.
Çünkü görmediğim ürünü netten seçip alıp, genelde istemediğin birşeyin eksik yada özürlü çıkması sonra bu mamülün iadesi ve paramı alma süreci beni hep itmiştir.
Ama artık etrafım sarıldı.Herkes netten alışveriş yapıyor.Çağın gerisinde kaldım.
NOT:SİZİNDE EKLEYECEĞİNİZ SİTELER VARSA SEVİNİRİM.En azından bakmış olurum.
:mrgreen: TEŞEKKÜRLER
EKLEMELER
cesitbol.com
evimister.com
bingomingo.com
clubboon.com
novabazar
deveyükü
hipernex
unnado.com
akakce.com
deppo.com
e-bay
hiperucuz.com
Daybuyday
1v1y
bebefix
bebekmagazasi.com
annelütfen
bebekbezi.com
Pcdepo.com

Re: NETTEN ALIŞVERİŞ ZAMANI

Teşekkürler sayın hocam ekledim.
Bu arada ben nokia 603 aldım.
Hiç araştırmadım.Fiyattada ısrarcı davranmadım.Eski telefonum kırılmıştı ve mutlaka almalıydım.Şehirde normal bir AŞ ünvanlı dükkandan.Yok öyle herkesin bilip duyduğu yada reklamı olmayan bir yer.kampanya günü açılış vs. değil.
Nokia 603 ü ben 10 gün önce 550 TL aldım.
Az önce bu başlıkta anketini yaptırdığım isim yapmış online sitelerden 2-3 tanesinde fiyata baktım.En ucuz satan alışveriş sitesinde bile 600 TL
Acaba isim yapmış online siteler pahalımı satıyorlar?

GRİNGO' Alıntı:
Acaba isim yapmış online siteler pahalımı satıyorlar?
evet hocam isim yapmış firmalarda kampanyalara dikkat etmek gerekiyor..
mesela vatan bilgisayarda son bir aya yakındır hafta sonları tüm ürünlerde %25 indirim vardı.
mesela bugün teeknosada (akşam tvde reklamda gördüm) uygun fiyata bir tane led tv vardı.

Markafoni den Kahvaltı satın aldık 4 kişilik. Gidip yedik içtik , garsona kodları verdik. Sonra garson demesin mi bu kod kullanılmış görünüyor sistemde diye.. Güvenilir bir site değil - daha da markafoni den bişey almam, paranız yanabilir.

Re: ••°°•• [NETTEN ALIŞVERİŞ ZAMANI] ••°°••

İnternette alınabilecek şeyler kısıtlıdır. Netten giyim bile alınıyor artık. Gerçekten çok ilginç bir milletiz.

Hatta netten çeyrek altın satanlar da varmış. Hem de kuyumcudan 5-10 lira pahalı satıyor, bir de kargo ücreti.

Yahu bu kadar mı koca d.tlü olur bir insan, çıkıp çarşıya bir altın almaya eriniyor 10-15 lira fazla para veriyor.

oziie' Alıntı:
Markafoni den Kahvaltı satın aldık 4 kişilik. Gidip yedik içtik , garsona kodları verdik. Sonra garson demesin mi bu kod kullanılmış görünüyor sistemde diye.. Güvenilir bir site değil - daha da markafoni den bişey almam, paranız yanabilir.

garson kendi kullanmıştır onları ayak yapıyordur çakal,senden para alıp cebe indirecektir

şaşılacak hiçbişey yok arkadasım. zamanın yoksa ücra biyerde görev yapıyorsan
küçücük bebeği olan bi anneysen gayet doğal.
hatta bunlar olmasa bile normal. normal olmayan bence ayn ı ürünü dükkanlardan misli misli fazla fiyat ödeyerek almak

ben morhipo dan ayakkabı aldım. 42 aldım. büyük geldi. iade ettim. 41 ni sipariş ettim. herhangi bir iade sebebi göstermedim. 5 gün sonra kredi kartıma iade edildi. gayet güvenilir geldi bana.

webdenal.com
exa.com.tr
alış veriş yaptım yüklü miktarda bir sıkıntı yaşamadım

bitenekadar.com (yukarıdakilerden farklı olarak çeşitli ürünlerin ve aletlerin satıldığı bir indirim sitesi)

trendyol ve vipdukkan ürünlerini özel kutuda gönderiyor. ikisinden de alışverişlerim çok oldu. memnunum.
limangodan ise bir kere ürün almıştım poşette göndermişler :D direk kargo poşetinin içine atmışlar.. daha da ordan almam birşey..

Yaklaşık 10 Yıldır e ticaret sitelerinden alışveriş yapıyorum. İlk alışveriş yaptığım site 2001-2002 yıllarında meşhur olan bascuda.com du şirket ad değiştirdi sonra kapandı. Yıllardır bir çok siteden alışveriş yaptım. Hepsine 10 üzerinden bir not vermek gerekirse (Güvenli alışveriş, müşteri desteği, hız )
............................ G-MD-H
hepsiburada.com (10 / 8 / 6)
hizlial.com (7 / 7 / 8 )
netsiparis.com (7/ 8 / 9 )
ereyon.com (7/ 8 / 8 )
webdenal.com (7/ 7 / 6)
incehesap.com (7 /7 / 6)
gg kategori dışı

indirim sitelerine gelirsek

morhipo 9/10
limango 8/10
trendyol 8/10

arkadaşlar sanal reyonum hakkında fikri olan varmı?

xorcistforyou' Alıntı:
mesaj bulunsun...
:+1:
Arkadaşlar mutlaka oylama yapn ve mesajınız bulunsun.
Eklemeler yaptım oylar silindi.İlk önce 5-6 tane ile başladım ankete . 3-4 ekleme yaptım oylar silinmemişti daha sonra 1-2 eklelem daha yapınca anketteki oylar silindi.Maksat site adresi olsun ve bunların beğenilme ve tecrübelerinizi yazın.
Ama mesajınız bulunsun TEŞEKKÜRLER.

trendyol,limango,morhipo ve markafoni den çok fazla alışverişim oldu.20 alışveriş yaptıysam birinde sadece sorun yaşamışımdır.kuponum varsa alıyorum sadece.sadece kargo ücreti vererek 5 tl ye çok ürün aldım.alışveriş sitelerinin yaptığı kampanyaları takip edin.bir ara trendyol tv kampanyası yapıp herkese 20 tl veriyordu.

bir de trendyol da geçen pantolon almıştım bedeni uymayınca iade ettim 4 günde yatmış hesabıma.

vipdükkan.com,bingomingo.com,clubboon.com ve unnado.com danda alışveriş yaptım sorun yaşamadım.

bence netten alışveriş yaparken en çok dikkat etmek gereken şey marka.bildiğin güvendiğin bir markaysa gönül rahatlığıyla alın derim.

evimister.com danda daha dün halı aldık :)

evimister.com

İlk mesajıma ekledim. Ankete ekleyemiyorum kusra kalmayın.Anket sonuçları sıfırlanıyor.
Alışveriş yapmaya eğer siteler varsa lütfen yazınız.
Ev eşya elktronik hırdavat mobilya bayan erkek giyim vs. vs.

Ekleme yapmak isteyenler olabilir .Ayrıca oy kullannıp .
SiTE ekleyelim ve görüş yazalım.GÜNCEL OLALIM ve GÜNCEL KALALIM.

Ben gitti gidiyor sitesini beğeniyorum, sorduğunuz soruya kısa sürede dürürstçe cevaplar alıyorsunuz, satıcı bir şekilde sorun çıkarmışsa zaten ifşa ediliyor, puanı düşüyor, güvenilirliği azalıyor. üç günlük onay süresi var, siz onay vermedikçe bu süre içinde sistem parayı satıcıya vermiyor. pek çok kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım

e-bay da eklebilir.

e bay bence Türkiye deki benzer sitelere göre çok daha hesaplı. e bay da 7 dolara satılan ürünü ben gittigidiyordan 69+ kargo ücreti ile almıştım. şimdi hep e bay dan alıyorum.

bayraMNS' Alıntı:
arkadaşlar sanal reyonum hakkında fikri olan varmı?

Geçen sene bu siteden Sony fotoğraf makinesi ve hafıza kartı aldım. Ürün hızlı gönderiydi ama elime 12 günde ulaştı. Müşteri hizmetlerini her aradığımda yarın çıkacak 2 gün sonra çıkışı yapılacak dendi ama bir türlü çıkmadı :D . En son çıkışı yapılacak dedikleri gün eğer gelmezse arayıp iptal ettirecektim ama o gün kargoya verildi. Hafıza kartını temin edememişler ondan geç gelmiş bunu başta söyleselerdi iyi olacaktı. Yani hocam ürün geldi ama geç geldi şu anda bi sorun yok gayet memnunum.

2 Hafta önce incehesap.com dan bi arkadaşa cep telefonu siparişi verdik. Açıkcası siteden ilk defa alış veriş yaptık güvenilir sitemi değil mi bilmiyorduk. Ama müşteri hizmetlerini ilk aramamızda ulaştık ve gayet ilgiliydiler. Ürünü cuma günü sipariş ettik pazartesi ulaşır dediler. Dedikleri gibi pazartesi geldi.
Diğer alış veriş yaptığım, güvendiğim siteler hiperucuz.com,hizlial.com,hepsiburada.com,vatanbilgisayar.com

gittigidiyor komisyon biraz fazla alıyor ama işi sağlam yapıyor. Pek tanındık değil ama ben pc alırken novabilgisayar'a bakmadan yapamıyorum :)

bebekleri olan için söleyim.

http://www.bebekmagazasi.com
annelütfen
bebekbezi.com
üçünü de kullandım. menmun kaldım.bebekmagazısı çok hızlı kargosu vardı.

ereyon.com u hiç tavsiye etmiyorum iki defa alış veriş yaptım. birinde yanlış ürün gönderdiler. sesimi çıkarmadım. ikinci de yine yanlış ürün gönderdiler. para iadesi istedim. burnumdan getirdiler. zor aldım.

BBNET
Geri