ozlem22' Alıntı:çocukların acunn.com'a girmelerini istemiyorum. nasıl engelleyebilirim bu siteyi??
mystreous' Alıntı:Install Block programı kurdum rahatladım. Hiçbir program yükleyemiyorlar. Yüklemek istendiğinde şifre ekranı çıkıyor. şifreyi yazınca kurulum başlıyor. Ya da hiç şifre ekranı çıkmadan Uyarı yazısı "Sistem yöneticisi tarafından engellenmiştir" şeklinde yazı çıkmasını da sağlayabilirsiniz.
Bilgisayarda nelerin yapılmasını istemiyorsanız, onları engelleyebiliyorsunuz. Mesela masaüstünü değiştirmesin, dynedi açamasıngibi özellikler var.
Googlede arama çubuğuna sizin belirlediğiniz kelimeleri "oyun, game ... " yazınca sayfa kapansın gibi seçenekler var.
Kullanın, kullandıkça beni hatırlayın![]()
Effective61' Alıntı:ozlem22' Alıntı:çocukların acunn.com'a girmelerini istemiyorum. nasıl engelleyebilirim bu siteyi??
Hocam sol menüde Manage website access e tıklayın- sağ altta Restricted Websites yazan yerde ki yeşil renkli + butonuna tıklayın ve açılan pencereye website adresini yazın tamam deyin. Sonrasında Aşağıda yer alan kırmızı renkli x ile gösterilen Block Restreited a tılayın. Bu kadar. + butonu kullanarak istediğiniz kadar site yazabilir ve engelleyebilirsiniz. Sadece site adresi değil oraya yazacağınız kelimelerde engellenebilir.
hasanemre' Alıntı:Effective61' Alıntı:ozlem22' Alıntı:çocukların acunn.com'a girmelerini istemiyorum. nasıl engelleyebilirim bu siteyi??
Hocam sol menüde Manage website access e tıklayın- sağ altta Restricted Websites yazan yerde ki yeşil renkli + butonuna tıklayın ve açılan pencereye website adresini yazın tamam deyin. Sonrasında Aşağıda yer alan kırmızı renkli x ile gösterilen Block Restreited a tılayın. Bu kadar. + butonu kullanarak istediğiniz kadar site yazabilir ve engelleyebilirsiniz. Sadece site adresi değil oraya yazacağınız kelimelerde engellenebilir.
net supportun hangi sürümünden itibaren var hocam bu özellik