Netsupport'ta bağlanınca renk derinliği düşüyor???

Kodla Büyü

nakressa

Üye
Mesajlar
24
Slmlar.. Netsupportun 10.50 son sürümünü kurdum. Bütün bilgisayarlarda windows 7 kurulu. Ana bilgisayardan netsupportu açtığımda online olan tüm bilgisayarlarda renk derinliği düşüyor.. Bunu engellemenin bir yolu var mı??
 
aynı sorun bendede var.bunun dısında tum pcler baglanmıyor netsupporta elle ıp vermeme ve opendns kullanmama ragmen bazı makınalar netsupport ekranına gelmıyor ne zamankı kapat ac yapıoyurm sorunsuz calısmaya baslıyor .bu konuda yardmcı olabılecek varmı
 
Bende bağlanmama gibi bir problem ile karşılaşmıyorum. bütün bilgisayarlar ağlanıyor ama ana bilgisayarda kontrol programını çalıştırdığımda öğrenci bilgisayarlarının renk derinliği düşüyor.. çaresi yok mu bunun???
 
Bende de bir sorun var. NetSupportla bir ogrenci bilgisayarini kendi bilgisayarimda gosterdigim zaman, ogrencinin wallpaperi kalkiyor sadece renk gozukuyor. Yardim lutfen???
 
View menüsünden control settings seçeneğinden ayarlara giriyorsun. Sol taraftan remote control altındaki view seçeneğini seçiyorsun. Sağ tarafta gelen seçeneklerden walpaper seçeneğini işaretlerseniz. Öğrenci bilgisayarına bağlandığınızda arkaplan resmi değişmez...
 
Geri
Üst